Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
EN HYLLEST TIL NSB, NORGES ”MEST” KUNDEORIENTERTE BEDRIFT
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I mine to måneder som fast pendler over Vestfoldbanen, var jeg målløs av forundring. Men så var det jo ikke mange gangene jeg virkelig satt på selve toget da. Mesteparten av den såkalte togtrafikken mellom Oslo og Tønsberg foregikk via buss, og dette likte De helst å opplyse om like før jeg var i ferd med å sitte på til Skien. Jeg burde naturligvis oppfattet dette via telepati da jeg kjøpte billetten.
Så var det reglene om bord, hvis toget en lykkens dag likevel gikk.
Jeg, som var student, hadde avlagt en hellig ed på kontoret til NSB om at jeg virkelig var student. De gav meg motvillig den noe reduserte billetten, og så helst at jeg hadde med meg rektor som vitne neste gang.
Lykkelig uvitende om bord på toget møtte man mange spennende personer. Deriblant en herlig blanding av Vestfolds ”brukere” av både NSB, og andre midler. Disse drev med kollekt i midtgangene, og inntektene gikk til toalettbesøk. Det var da jeg undret meg over om de små plastposene som hang mellom stolsetene var til å ta utenpå skoene før man skulle tråkke på toalettgulvet…….


Vi ble godt passet på der på toget, så da jeg lakket neglene mine på en av mine ukentlige turer, kom en bestyrtet konduktør bort til meg og ba meg omgående om å pakke det vekk. Det kunne oppstå sjenerende lukt i kupeen. Det var jo høyst forståelig, for med min hurtigtørkende neglelakk ville jo denne lukten vedvare i minst ett minutt, og oppkastet gulvet etter ”svimle” Hansen var jo bare en bagatell.

Den beundringsverdige mangelen på service nådde sitt høydepunkt da den 83 år gamle damen, med sine fem kofferter, høflig ba om litt hjelp da hun skulle av toget. Hun ble, om enn høflig, avvist da konduktøren hadde viktigere ting å foreta seg i togets kaffeautomat. Jeg hadde lest i Aftenposten noen uker tidligere, at 3 av 4 ikke hadde tillit til NSB. Avisene struttet av annonser som søkte personer som kunne hjelpe til med å gjenopprette denne svekkede tilliten. Jeg skulle likt å vite hvilken utdanning markedsansvarlig for NSB tok. Null service, uhøflighet, møkkede toaletter, ustoppelige forsinkelser uten forklaring = flere kunder? Hmmmm

Jeg fortsatte å undre meg, og gjør det enda, over dette da jeg snublet ut av toget med 83 år gamle ”Maria” i den ene armen, og hennes fem kofferter i den andre. Vi ga hverandre et samtykkende nikk med hodet om at dette nok var vår aller siste tur med NSB. Heldigvis!


Vennlig hilsen Ex pendler, som ser den nye bussforbindlesen som særdeles kjærkommen.Kommentarer fra brukere

Josefina Valera 15/10/2016 - 13:32

Hei, Har du vært å se på alternativer for finansiering av ditt nye hjem kjøp, bygging, eiendomsmegling lån, refinansiere, gjeld konsolidering, personlige eller forretningsmessige formål? Velkommen til fremtiden! Finansiering enkelt med oss. Kontakt oss så kan vi tilby våre finansielle tjenester på et lavt og rimelig rente på 2% for lån med lang og kort term.Interested søkeren bør kontakte oss for ytterligere lån anskaffelsesprosedyrer i via (josefinavaleraloanfirm@gmail.com)

Til Furia 05/06/2004 - 14:40

HA HA HA, du fortjener pris for årets beste kommentar. Lenge siden jeg har ledd ¨å godt!

furia 25/05/2004 - 01:21

Har tatt en del tog til og fra vestlandet og østlandet og jeg er så uendelig enig med deg i dette! Jeg har så pokkerns masse å utsette på NSB at jeg ville heller haiket med en polakk som ikke har dusjet siden tidlig på 80-tallet og kjører en Fiesta 0.9 som går på 2 sylindre med hele forbanna slekta i bilen!

Jolly 04/02/2004 - 09:54

Råttent ass

***** 18/01/2004 - 15:22

tok natt toget fra bergen til oslo for noen måner siden. toget var tilslutt 1,5 - 2 timer forsinket og ikke nok med det. Basgasjen min var stjålet. og da jeg fortalte kunduktøren det. smilte han å sa: hehe da har du eit problem.
så etter dette reise jeg og med andre framkomst midler så sant jeg kan.

hilsen en med lite kler og et stort hat for nsb

Tone J 13/01/2004 - 14:50

Typisk Nsb

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish