Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura
Er Frelsesarmeen homofob?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Homo-magasinet ”Blikk” delte denne gangen ut sin homofob-pris til Frelsesarmeen. På grunn av sitt kristne livssyn, er det ikke plass til homofile og lesbiske i rekken blant Frelsesarmeens soldater? Frelsesarmeen bidrar med mye positivt i samfunnet så da bør vi kanskje se mellom fingrene på dette?Vi har bikket 2004, og slike diskriminerende holdninger skulle vært lagt på hylla for lenge siden. Frelsesarmeen bidrar med mye positivt i samfunnet. De bruker tid og ressurser på å hjelpe svake og vanskeligstilte, men hvorfor sprer de ikke vingene sine over alle?

Opererer Frelsesarmeen med dobbeltmoral?

I Guds øyne er alle like. Det står ikke i Bibelen at man skal droppe å hjelpe homofile og lesbiske. Skal vi akseptere at Frelsesarmeen plukker ut hvem de skal hjelpe ut ifra hvilken seksuell legning de har?


Kommentarer fra brukere

herregud! 30/10/2007 - 21:20

Eg er IMOT! homoer..
Eg syntest homoer skal faen meg drite! i hva vi andre Hetero folk gjer!
Skaff seg en gutt x gutt ride klubb!

jebte 11/05/2006 - 13:38

Å herregud så utrolig tragisk. Homofili er helt normalt i norge. så slutt å ta et skritt tilbake.

Robert 26/10/2005 - 21:46

I Frelsesarmeen kan homofile bli Soldater, hvis de lever i sølibat.. de kan også bli tilhørlige og leve ut sin legning..

ava 16/08/2005 - 19:00

du kan ikke være offiser i frelsesarmeen som homofil/lesbisk, men det er ingen som nekter deg å være med på div arr. det er selvsagt åpent for alle syndere. om du så gjør det ene eller det andre. frelsesarmeen nekter heller ingen hjelp.

Katrine 23/07/2005 - 13:52

på Frelsesarmeens sider står det at de mener at det egentlig er mest rett at mann og kvinne er sammen, men at Frelsesarmeen mener at alle er likeverdige. dvs si at de ikke diskrimminerer homofile

lisa 10/05/2005 - 11:50

hei

krisskross ... er medlem av Propaganda 16/03/2004 - 10:23

Hva om frelsesarmeen diskriminerte f. eks kvinner eller svarte. Hadde det da vært ok å se gjennom fingrene, og begrunne det med at de gjør jo så mye bra? Neppe.

sally ann 11/03/2004 - 12:18

Hva med artistene som stiller opp for armeen? Burde de skjerpe seg?
Hva med de som ikke stiller opp? Burde de ta seg et tak?

|Enigma ... er medlem av Propaganda 10/03/2004 - 09:08

hmm... mange rare meninger her gitt.... frelsesarmeen er ikke homofober.. jeg er lesbisk og jeg er misjonssoldat...

Joker 05/03/2004 - 15:40

Du kødder ikke ustraffa med Armeen!

til sarah 05/03/2004 - 15:00

hva sier du hvis du hadde blitt nektet hjelp fordi du ikke var smart nok? det er det det er snakk om! frelsesarmeen er en etisk org. og deres livssmotto er å hjelpe ALLE

sarah 05/03/2004 - 13:18

Men det er jo det jeg sier; Man har lov til å tro hva man vil her i Norge. Og hvis noen tror at homofili er synd og av den grunn utestenger de homofile fra sine trossamfunn, ser jeg ingen grunn til at de ikke skal kunne gjøre det.. Jeg vil gjerne være medlem av mensa, men jeg er iqen min er ikke høy nok. Dette kan jeg gjøre like lite med som en som er homofil kan gjøre med legningen sin! Hvis frelsesarmeen velger å tolke bibelen som at det er synd å være homofil så står vel de fritt til å gjøre det!

til sered 05/03/2004 - 11:39

tror du homofile velger å være homofile??? bare sånn på pur f liksom for å terge gud? er det mulig???

Sered 05/03/2004 - 11:37

ja her ser vi hvor farlig religion kan være....syndefallet fant sted?????????? hvordan vet du det liksom? var du der eller? akkurat som jehovas VET at kun 140 000 mennesker overlever på jorden....eller som Islam VET at alle muslimer vil regjere og utrydde den kristne tro...herregud sier jeg blasfemisk som jeg er! Tror rett og slett alle bør bli budister! alle er sin egen lykkesmed og jo snillere man er jo nærmere frelsen er man. En flott religion som inkluderer alle, og hvor man skal gå i seg selv, ikke bruke tiden på å være skinnhellig og dømme andre

sered 05/03/2004 - 11:25

i bibelen står det at homofili er synd, men det står også at Gud elsker alle og at vi skal elske vår neste som oss selv! Selv om de er homofile så er de våre neste, det er sant at det er synd det de driver med men vi kan ikke "hate" dem p.g.a det! Jesus døde på korset for alle sammen! Ikke for et spesiellt utvalg. Homofile bør være velkommne i kirker og menigheter, men hvis de vil være kristne synes jeg at de skal prøve og holde seg unna sin homofile side siden synden faktisk fører dem til hellvette. Det er synn at det er sån det må være, men syndefallet fant sted og det kan ingen gjøre noe med.

til sarah 04/03/2004 - 15:14

...en annen ting. de pengene frelsesarmeen får går til å hjelpe stakkarer i samfunnet. tenk på de som gir penger...de blir jo indirekte diskriminerere

til sarah 04/03/2004 - 15:12

Frelsesarmeen er da vel ikke en klubb!!!!!!! er kirken en klubb? poenget er jo nettopp religionen! jesus er vel for alle er han ikke? det er jo det som står i bibelen..la alle barna komme til meg....unntatt de som har vært forelsket i en av samme kjønn? i don't think so

sarah 04/03/2004 - 15:04

Hvis enkelte klubber kan diskriminere andre pga høyde, iq eller andre mer eller mindre upåvirkelige årsaker, så skjønner ikke jeg hvorfor frelsesarmeen (og andre "trossamfunn") ikke kan diskriminere folk som lever i synd etter deres tro.. Det er religionsfrihet i Norge, og man har lov til å leve etter sin religion! Hvis de homofile ikke slipper inn i Frelsesarmeen, kan vel de lage sin egen "klubb" for homofile kristne..

Daniel 03/03/2004 - 13:12

Homofile må ha AKKURAT de samme rettighetene som alle andre. Frelsesarmeen gjør mye bra, men det der er bare for dumt.

emma 28/02/2004 - 17:34

homofile er akkurat som oss. burde få lov å være i kirken og andre steder. dette er også rasisme

Et poeng 25/02/2004 - 09:07

på tide å respektere de homofile....hva har de gjort galt egentlig?

Tina 20/02/2004 - 11:17

de har faktisk sagt at de ikke vil ha homofile artister eller hva det var på de derre konsertgreiene. så det på tv.....frelsesarmeen er bra da, men gammeldakse

geir 20/02/2004 - 08:40

står ikke i bibelenat man ikke skal være "sammen" med en av samme kjønn. men at menn ikke skal ha sex med andre menn.....skal vi fortsette å kjøre med hest og kjerre? hvorfor velger de kristne ut noen deler av bibelen de holder på mens andre ting moderniseres? eks. kvinnelige prester....gleder meg til dødehavsrullene kommer ut av rompa på paven

jada.. 20/02/2004 - 00:51

Frelsesarmeen velger ikke ut hvem de skal hjelpe ut fra hvilken seksuell legning de har.. spørsmålet er egenlig helt idiotisk for det er ikke sant..

havsky 20/02/2004 - 00:49

Frelsesarmeen er en bra organisasjon som hjelper alle forskjellige mennesker.. Forskjellen er at man kan ikke jobbe som offiser i frelsesarmeen hvis man er homofil. Det står i bibelen at man skal være sammen med det motsatte kjønn. og derfor er det sånn.det spørsmålet som blir stilt her er engentlig bare forvrenging.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish