Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
ALLSIDIGE ALBUFEIRA
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Hvis du ønsker å kombinere strand, shopping, opplevelse, golf og festing i en ferie er Albufeira ved Algarve-kysten stedet for deg.

Med sine dramatiske klipper og hvitkornede sandstrender er Albufeira en drøm av et feriested.
Stranden ligger rett nedenfor byen så det er fullt mulig å kjøle ned tærne noen minutter før man fortsetter promenaden. Noen steder langs stranden ligger det klipper som man kan skjerme seg bak hvis du ikke ønsker å dele håndkleet ditt med svette turister og bråkete unger. De fleste strendene langs Algarve kysten er ikke langgrunne så man bør trå varsomt frem hvis man er en vassfiss, og man bør holde øye med flaggene som blafrer på stranden da det til tider kan være høye bølger. Strendene er for øvrig utstyrt med kjekke portugisiske badevakter som redder deg i ekte ”Baywatch-stil” hvis du skulle være så uheldig å bli dratt under vann.


Selve byen Albufeira oser av sjarm og ynde. Husene er små og hvite og nokså uberørte. Her kan du shoppe krimskrams som fargesprakende keramikk samt de hvite og blå flisene som Portugal er så kjent for.
Albufeira kan også by på et pulserende natteliv, men skulle du bli lysten på litt storby-feeling ligger hovedstaden Lisboa bare tre timer unna med buss.

Er du golfentusiast er det bare å pakke kofferten og dra med engang. Både Albufeira, og resten av Algarve-kysten kan by på en rekke golfbaner av ypperste klasse. Norske turoperatører kan undersøke hvordan det ligger an med spilletillatelse etc. på de forskjellige banene før du reiser.

I tillegg til alt Albufeira har å by på, har den også et aldeles supert klima. Det blir sjeldent uutholdelig varmt her, selv om solen steker hele dagen. Det anbefales å reise i slutten av juni eller juli-august, siden Portugal ligger i Atlanterhavet og har kaldere klima enn middelhavslendene.Den eneste haken i Albufeira er at du kan komme til å skli på en sardin i sanden, da de lokale fiskerne ofte sitter med garnene sine blant turistene.Kommentarer fra brukere

Randi og Victoria 11/09/2008 - 12:20

Vi er en jente gjeng på 4 som ska ned i høsterien. Reiser 30.sept! Vi gleder oss veldig masse! Veldig koselig å høre positive tilbake meldinger fra Albufeira! :) Håper det er noen kjekkaser der nede! :P

cecilie 27/03/2008 - 23:24

Hei! vi er en jentegjeng på seks som skal ned til sommeren... noen ideer om bilige ungdomshotell??

påsan 18/02/2008 - 01:07

Noen som skal ned til Albufeira i år? Jeg skal ned sammen med noen kompiser på slutten av juli.. Noen steder man burde få med seg???

heffalumpen 29/11/2005 - 11:22

Noen som har tips om hotell - Albufeira? trenger ikke være det flotteste og dyreste... :-) Hva er gj.sn tempen i slutten av aug? Setter pris på tilbakemelding!

mette 02/09/2005 - 21:16

Vi var to kvinnelige midgetter som reiste til albufeira den 18. juni 2005. Tilfeldigvis møtte vi, seriøst, tmz og peter. De holdt oss våkne ei uke. Ellers kan Albufeira anbefales som en selsom opplevelse. Noe slitsomt å holde tritt i bargatene for ei gammel svigerinne.

Line 19/08/2005 - 23:49

Albufeira er BEST ;) Var der Juni 2005 og det anbefales! Ta en tur innom Matt's Bar og titt på de fine bartenderne ;)

Nins 01/06/2005 - 18:29

Albufeira er best!! vært der tre ganger og skal tilbake til sommeren. det slår bare alt!! gled dere som aldri har vært der før!!

Tmz 24/05/2005 - 23:18

seriøst? er du midget? jeg er også midget, jeg er 1.14 cm høy.. skal se etter deg på flyet :)
midget koz

Peter 24/05/2005 - 23:17

Seriøst ? Jeg drar også nedover 18 Juni :D da snakkes vi... jeg er 1.20 cm høy og er en såkalt "midget"

Tmz 24/05/2005 - 23:15

drar nedover 18 juni :) gleder meg som en liten dritunge

Hilde 24/01/2005 - 13:09

Albufeira er så digg.Var der sommeren 2001.Karaokebaren i the strip(der Gry Lopez jobber) er råbra. Zebra Jeep Safari var kjemegøy,kjekke sjøfårer!Noen som har vært med på det?Det anbefales å dra til Albuferia!Jeg skal ihvertfall tilbake en dag:)

Lain 25/10/2004 - 17:22

Portugal er drømmen for pikene. seriøst! mannfolket der er bare helt uten sidestykke. En fryd for øyet!!!!! Stranda er nydelig. Kanskje litt overfullt til tider, men det gjelder å finne perfekt tid på døgnet. Nydelig landskap! Helt fantastisk....Mmmm..

lilli 16/08/2004 - 20:29

Albufeira anbefales på det sterkeste. spesielt baren.. wild&co på the strip. noen av verdens beste bartendere. rååååbra!:)

Beoncey 09/03/2004 - 16:02

har vært i portugal. råfint der, ikke sleske menn heller sånn som italienere

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish