Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Zona Cultura
Anmeldt: Kill Bill Vol. 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Oppfølgeren er en mye stillere film, mer interessert i å dvele ved stemninger og stiliserte karakter skildringer enn å banke gørra ut av alt som er. Ikke det at det ikke finnes noe action her, det er bare lengre mellom blodbadene enn sist.
Toeren er kanskje enn litt vanskeligere film å virkelig like med en gang. Ikke bare er det mindre slåssing, det er også noe mindre fart i historiens utvikling. Tenkte iallfall jeg i begynnelsen av filmen; men etter en kort stund blir man trukket mer og mer inn i en fantastisk gjennomtenkt film, hvor klisjeer or arketypiske sjangertrekk brukes genialt, og du blir bare overveldet over hvor kul denne filmen virkelig er. Og også hvor tro en hyllest til ekstrem sjanger film, som Sonny Chiba’s (Som forøvrig spiller sverdmakeren Hatori Hanzo i Kill Bill) og gamle cowboy filmer, pulp stil og sikkert masse jeg ikke kan begynne å beskrive.


Kostymer, klipping, filming, alt passer så sømløst sammen at du faktisk nesten begynner å tro på den absurde verdenen som Tarantino skaper. Musikken er et kapittel for seg, blanding av vestlig fra 60 og 70 tallet samt noe asiatisk, men alltid genial. Når og hvor musikken brukes og ikke brukes bidrar også veldig til stemningen, Kill Bill 2 er en film som går fra ti minutter med total stillhet, til ett vanvittig bråk de neste.

Skuespiller prestasjonene er også fantastiske. Thurman er enda bedre i vol. 2, Carradine (Som Bill) blir bare bedre og bedre ettersom filmen utvikler seg, Darryl Hannah er til og med rå. Ikke én svak prestasjon, i mine øyne.
Det må ha vært ett utrolig manus å jobbe med. Høydepunktet for meg var en perfekt Gordon Liu som Pai Mei, verdens desidert hardeste Kung Fu mester.

Vi får som forventet mye mer av bakgrunnen til the bride, samtidig som vi får en viss forløsning av det hele mot slutten.

Terningkast 6! En allround genistrek av en film. Se den!!Kommentarer fra brukere

janmorten ... er medlem av Propaganda 21/05/2004 - 10:10

En utrolig filmopplevelse! Jeg koste med hvert sekund. Bortimot perfekt. Noen som vet gode sider om denne filmen. Et par saker jeg ikke skjønte helt. Hvorfor blir Beatrix` navn beepet for eksempel?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish