Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Sommerens feteste festival for fordomsfrie ungdommer
Av jafnadhr.no Utskriftsvennlig versjon

Skeiv Ungdom vil invitere alle ungdommer som er åpne og sporty nok for en erfaring uten sidestykke! Vi arrangerer hver sommer festivalen Jafnadhr - nordic queer youth festival, og i år arrangeres den på Ringerike FHS i Hønefoss 31. juli til 6. august.

Jafnadhr er til for alle ungdommer som har få fordommer, og tør å utfordre de siste fordommene de har igjen. På denne festivalen vil du møte et mangfold av mennesker, og med stor sannsynlighet et større åpent mangfold enn du har vært borti før. Her vil det komme både femi og barske lesber, innvandrere som er muslimer og homser, heteroer som ikke liker alle de grensene som kjønnsrollene setter for oss alle, og både streite og skeive transkjønna og transpersoner. For ikke å nevne alle som verken passer inn i en ekstrem bås, eller ønsker å bli satt i bås, men heller bare vil bli sett og møtt som seg selv.


Programmet er stappfullt av mangfold, og du kommer garantert til å bli kjent med og bli venn med folk du ellers ikke hadde verken sett eller visst om. I løpet av festivalen får vi besøk av All different All equal, Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås, som er noen av Norges fremste autoriteter på kjønn og identitet, vi får besøk av Tone Maria Hansen som er leder i Landsforeningen for Transkjønna, vi skal lære mer om Skeiv Ungdom og også ha kursing av Norges fremtidige unge ledere, slik at de religiøse ekstremistene virkelig får noe å være redd for! Under Jafnadhr får du som deltaker prøvd ut å leve i et minisamfunn hvor alle er like mye verdt og alle meninger har like stor verdi. Et utopisk samfunn i miniformat, ja, akkurat det er Jafnadhr.

Deltageravgiften er 950 for ikke-medlemmer, og 800 for medlemmer. Er du medlem i Skeiv Ungdom eller blir det, får du dekket alle utgifter du har i forbindelse med å komme deg til Oslo hvor fellesbussen går fra, uansett hvor i lander du kommer fra (så fremt du reiser på billigste måte). Deltageravgiften dekker 4 måltider hver dag, overnatting og alt som skjer ellers på festivalen. For de som trenger å holde blodsukkerer oppe i løpet av en hektisk uke med mange aktiviteter vil vi holde vår egen Café Jafnadhr åpen de fleste timer av døgnet, som selger deilige og sunne smoothies, toast, kaker og annet godt. Hele festivalen er rusfri, med en øvre aldersgrense på 29 år. Dette er for at alle som kommer skal kunne delta på like premisser i et trygt og rusfritt miljø.

Hver dag unntatt åpningsdagen og avslutningsdagen vil det holdes mange forskjellige workshops. Her kan du kaste deg ut i ting du overhodet ikke kan fra før, eller ting du kan godt og er engasjert i. Vi kan nevne workshops i fleng, sjonglering og flammeblåsing -populært kalt nysirkus, musikk/band, digital foto, kunst, sport, radio, film, lyd (styre lyd og lydteknikk), show, teaterimpro og skeiv litteratur.

Hvis du deltar på Jafnadhr står du sterkere i møte med mennesker som på en eller annen måte er litt forskjellige fra alle andre, i tillegg til at du får et forsprang på å lære om hva et skeivt tankesett innebærer. Du vil bli tatt godt i mot av festivalutvalget og deres gruppe med frivillige og sikkerhetsansvarlige, som i tillegg innebærer festivalens egen lege, i tilfelle du skulle pådra deg skrubbsår under fotballkampen eller få litt for mange myggstikk.

Vær impulsiv, vær vågal, og gjør denne sommeren til noe du kommer til å huske med varme når høsten og vinteren kommer med sin kulde. Kom på Jafnadhr, og du vil ikke angre, det er fremdeles noen plasser igjen. Gjør denne sommeren til din.

Vil du vite mer om Jafnadhr, så trykk på banneret, eller gå rett inn på www.jafnadhr.no for å lese mer.Kommentarer fra brukere

espen 04/06/2007 - 12:22

:) finfint (:

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish