Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Av Svenn Richard Mathisen Utskriftsvennlig versjon


Johnny Depp gjør nok en gang en fenomenal jobb i sin rolle som Jack Sparrow. Det var ventet. At manuset også denne gangen var meget godt skrevet, var mer overraskende. Det er sjelden at en oppfølger er så god som dette. Ingen tvil om at denne filmen blir sommerens velfortjente pengemaskin!Det er duket for nok et drama; Jack har satt seg i gjeld (han skylder sin sjel) til en viss Davy Jones og hans lille hær av sjømenn. Samtidig blir Will Turner og Elizabeth Swann forhindret i å gifte seg. De blir arrestert, anklaget for å ha hjulpet en viss dødsdømt Jack Sparrow ut i frihet. For å komme seg ut av dette, er de nødt til å få kloa i Jack Sparrows kompass i bytte mot frihet. Med andre ord: En fin mengde komplikasjoner!


Keira Knightley er selvfølgelig like nydelig som hun alltid er og Johnny Depp er som vanlig en ustyrlig kjekkas. Slik sett er den underliggende underholdningsverdien for begge kjønn behørig ivaretatt, noe som selvsagt ikke trekker ned.

Vi vil påstå filmen hadde flere humoristiske scener enn den forrige. Spesielt elsket vi en scene der herr Sparrow har en påle tredd gjennom klærne og får mange grønnsaker kastet mot seg, men mer tør vi rett og slett ikke å avsløre i redsel for å ødelegge scenen. Gled dere!

Effektmessig er filmen helt på topp. Det er behagelig at det er historien som drar filmen og at effektene kun har som oppgave å gjøre det hele særdeles smakfullt. Filmer som prøver på det motsatte er ikke annet en slitsomt, og det slipper vi heldigvis å være vitne til her. Historien er i seg selv rett og slett meget fengende.

Resten av salen så også ut til å like hva de så. Om det i Sandefjord er vanlig å klappe i det rulleteksten dukker opp, vet jeg riktignok ikke, men sannsynligvis var det fordi filmen levde opp til forventningene - og litt til. Heldigvis dukker det etter hvert opp film nummer tre i rekken (filmingen pågår nå). Og godt er det.

Siste nytt er for øvrig at det nå på Google Earth har dukket opp en øy like utenfor Bahamas hvor du kan ta stedene i filmen til nærmere ettersyn. Og er det bare vi som synes denne triologien minner mer og mer om dataspillet Monkey Island?

Uansett, denne filmen gis et trygt terningkast fem. En oppfølger kan vanskelig lages bedre enn dette.

Linker
- Filmens offisielle side
- IMDBs side om filmen.Kommentarer fra brukere

Mr Tanya Mark 19/12/2016 - 01:47

God dag Jeg er kvinne (Mr Cole Kins) fra United States of America, jeg bodde i Alabama, og jeg har en bryte opp selskaper, dette selskapet e-post som vil hjelpe meg å vinne et lån for business, og til nå har jeg jeg ønsker å gratulere for denne korte mellom at de nevnte selskapene for rask og sikker pengene de meg uten noen form for sikkerhet, jeg å spare lån 500.000USD fra selskapet min virksomhet, og mer, jeg så henne post på Internett, alle alltid vitne om hva de gjorde, så jeg raskt kontaktet dem og de har alt jeg ble sendt for meg uten stress og mine penger på kontoen min 24 timer senere overraskelse og føler glad nå jeg nå en standard business kontrollmiddel som hjelper meg, nå vil jeg råd som raskt trenger lån, de på, colegookins @ yahoo.com, er han å kontakte en veldig god mann, og jeg vet at han vil umiddelbart hjelp er .. er lån oppmuntrende ord under den. For långivere Er du økonomisk ned og trenger lån? Trenger lån for oppgjør av lån og gjeld? Trenger finansiering for din egen bedrift? Trenger lån for gjennomføring av store prosjekter? Trenger college lån? Trenger midler til ulike andre prosesser? E-post: colegookins@yahoo.com

mr.been 11/05/2007 - 15:06

halla dalla my jack is my sister! but my bolls are ok

sunna 21/04/2007 - 23:17

Jhonny depp og co... assa!! de er bare såå best:) HELE filmen:D jeg tror de tok med Barbarossa i tredje film også fordi de skjønte at han var en god skkuespiller:) jeg ønsker meg ting fra filmen og suvernier,, men det er jo så vanskelig å finne sånne ekte ting!!!
men jeg digger de og ringenes herre MER ENN NOE ANNNEN FILMER I VERDEN

hjelp plis 30/03/2007 - 20:51

hvor kan man se den 1 2 eller 3 gratis på nette?

meg 30/03/2007 - 20:44

han er så goooood

meg 30/03/2007 - 20:43

han er sååååå søøøøt`!!!!!

Hanna 26/03/2007 - 20:33

De er drit bra!!! Jack Sparrow er dritkul a' men ener'n er best =) - gleder meg til 3-ern, at worlds end som kommer i mai!

Fan av PotC 1. 27/02/2007 - 19:22

Det er synd at de bruker opp kruttet alt for tidli i film to. Film er er svært bra, men sånn er det alltid. Den første filmen er best, mens oppfølgerne blir alltid dårligere. Det er kun en film som har klart å få til like bra jobb på alle tre, og det er Ringenes Herre. De tre filmene er et stort unntak

Hanne 13/02/2007 - 20:04

Denne filmen var dritrå!!!Har sitt 1-en mangen ganger...Men det jeg vil si er at toen var ikke særligt go, han var så lang-kjedeligt...Alle vennene mine+ familie å sån suns at den var helt på tryne...og sikkert mangen hundre flere suns den var langkjedelig..
Mn jack sparrow e så sexy...ahhaahh(kysse)

r+s=s 10/02/2007 - 16:30

heija!! jack sparov! MEN KEM E DU????????????????

mats 30/12/2006 - 20:31

hu idiotiske kjerringa som lurte jack å kor idiot det går ann å ver !!!

Helena 18/12/2006 - 20:48

The pirates of caribbean er en dritt tøff film og jack sparrow og William(will)Turner er beggge ditt kjønne.Johnny Deep er ikkje kjønn i virkelig heten men det er Orlando Bloom

T+R=BARN 01/11/2006 - 17:13

fete BRA!!!!! jack

pirates-fan 16/08/2006 - 13:51

pirates of the caribbean er en kjempe film!! den har humor, spenning, drama og flinke skuelspillere..! jeg har sett 1'eren flere ganger, men blir aldri lei av den... jeg har allerede sett 2'eren to ganger på kino!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish