Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Cinemazone-> Filmanmeldelse
Sirkel - Gratis norsk film på nett!
Av Svenn Richard Mathisen Utskriftsvennlig versjon
Tro det eller ei: Noen ganger er den berømte lunsjen gratis. "Sirkel" er en norsk spillefilm som nå er lagt ut på nettet til gratis nedlastning. Fullt lovlig. Vi tar en nærmere titt på den.Sirkel handler om Harald som er ny student i Bergen. I sin søken etter venner og noe å gjøre på fritiden dukker det opp en halvskummel kar ved navn Noah og vil ha ham med på en slags hemmelig klubb kalt Sirkel. Harald blir selvfølgelig med. Men Sirkel er ikke bare fryd og gammen...

Mer fra handlingen røper vi ikke. Sirkel er en nullbudsjetts spillefilm, produsert i Bergen (2004/2005) og vant publikumsprisen 2005. Vi er imponert over kvaliteten både når det gjelder lyssetting skuespillerprestasjon. Musikken, som er spilt inn for anledningen, passer også fint inn og er med på å gjøre dette til en ekte spillefilm. Skuespillerne er også meget godt plukket til å spille sine roller, selv om vi skulle ønske et par litt "kunstige" scener ble tatt om igjen.


Nå skal det sies at undertegnede liker norske filmer ganske bra i utgangspunktet, så ikke forvent noen flashy Hollywood-scener og lignende. Men slapp av, dette er langt over Hotell Cæsar-standarden. Og skikkelig god underholdning. At filmen er norsk gjør den for oss nordmenn meget bra. Det pinlige blir mer pinlig. Det nære blir enda mer nært, og så videre.

Filmen har en spennende og mystisk fremtoning. Hele tiden lurer vi på hva som egentlig er Noahs intensjon med det hele. Et morsomt tilskudd i filmen er raring kalt Phillip. I noe som kan ligne Harald Eia i Detektor er han ganske så opptatt av Bevere og andre små gnagere. Sånn sett har filmen behagelige avbrekk i den litt funderende og skumle og røde tråden.

Filmen kan lastes ned fra filmens nettside:

www.sirkel.orgKommentarer fra brukere

Jessica 08/08/2017 - 00:04

Hej, jeg er Jessica, som for øjeblikket bor i Texas USA. Jeg er enke i øjeblikket med tre børn, og jeg var fast i en økonomisk situation i april 2016, og jeg havde brug for at refinansiere og betale mine regninger. Jeg forsøgte at søge lån fra forskellige lånefirmaer både privat og virksomhed, men aldrig med succes, og de fleste banker faldt min kredit. Men som Gud ville have det, blev jeg introduceret til en Guds mand, en privat lånegiver, der gav mig et lån på $ 1.000.000USD, og i dag er jeg en virksomhedsejer og mine børn trives i øjeblikket, hvis du skal kontakte et firma med Henvisning til sikring af et lån uden sikkerhedsstillelse, ingen kreditcheck, ingen co-signer med kun 2% rente og bedre tilbagebetalingsplaner og tidsplan, kontakt venligst hr. Chris Han er en mand, som Gud har sendt til at udrydde sorger fra vores ansigt, men det er jeg Glad nu og jeg besluttede at lade folk vide mere om ham, og jeg vil også have Gud til at velsigne ham mere. Du kan kontakte ham, hvis du har brug for legitimt lån via hans email: chrisdavidloanfirm05@gmail.com

dots pro 29/06/2010 - 22:52

hmmm

Mr. Flaggermus 18/02/2008 - 13:18

Sykt bra film da, til nullbudskjett å være..
Stå på nordmenn. Her er et levende bevis på at nordmenn tar innpå

Warz 04/02/2007 - 15:43

Kjempebra film!

C 17/01/2007 - 20:57

heeeelt rååå! "grunnmuren" i en film er ofte en sammenheng av vinklene musikken og skuespillerne som blir brukt og her kunne ikke noe ha stemt bedre :)er. har laget noen nullbudjettsfilmer selv men dere må jeg nesten ta av meg hatten for.

jahooo 03/01/2007 - 02:13

imponerende bra! håper det blir flere filmer.

Kenny 19/12/2006 - 09:31

Sinnsykt bra film t å ver ein gratis, norsk film! Nerlastingshastigheten va åg nice!

skretting 11/12/2006 - 19:52

knallfilm :-D

s.o 11/12/2006 - 15:31

bra

Ventende 29/11/2006 - 13:05

Og kommer det pipet ditt snart eller???

dr.jølle 04/10/2006 - 18:14

Må bare si at nedlastnings hastigheten var meget bra! helt utrolig for og si det sånn. Jeg tok en liten titt på filmen imens den ble lasta ned. Og var veldig overraska over kvaliteten. Men jeg har ikke fått sett den enda, skal se den om ca. 32min. Og da vil jeg gi et lite pip om hva jeg syns om filmen!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish