Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
propaganda.net :
[ Legg til link ]

Du er her -> NettGuide-> Offentlig info, bank med mer-> Politikk


Adbusters.org
Merkelig magasin som fører krig mot alle umoralske markedskrefter, og det er stort sett alt det. Sjekk ut Nike snutten nederst på siden. At Nike ikke har funnet denne selv er et mysterium.


American Civil Liberties Union
Amerikansk menneskerettighetsorganisasjon. De har litt å ta fatt i over der, ikke minst med tanke på hvor lett man benytter seg av dødstraff og hvor kinkig det er å omgjøre dersom en har tatt feil.


American Indian Cultural Support Page
Samleside for nordamerikanske indianere og deres kulturelle identitet.


Amnesty International
Amnesty trenger ingen nærmere introduksjon. Støtt dem!


Ariga.com
Privat side fra Israel med massevis av nyttige (og unyttige) linker, tekst og nyheter. Godt jobba, Robert Rosenberg.


Arso.org
Egen webside om Afrikas glemte krig. Visste du at statusen til tidligere Spansk Sahara fremdeles er uavklart, og at Marokko fremdeles fører krig i det lutfattige landet?


ATTAC
Dette er en kul idé. Dersom man la en beskjeden avgift på alle valutatransaksjoner i verden, ville man i løpet av kort tid samlet nok penger til å utrydde klodens fattigdom. La de rike betale...


Baader-Meinhof.com
Du husker vel disse svina? Dette er ikke en fan-page, men en informasjonsdatabase om vest-europas mest beryktede terrorister på begynnelsen av 70 tallet.


Blueribbon
Blueribbon er en viktig kampanje for å holde internet fritt og uavhengig, samt å stoppe ethvert forsøk på sensur av dette anarkistiske mediumet.


Boycott Microsoft
Jeg er for en boykott av Microsoft. Problemet er bare hvilket system jeg skal bruke på maskinen min når jeg sender mine protestmails rundt om i verden?


Boycott Nike
Sukk!! Og så jeg som sverger til Nike når jeg kjøper joggesko. Heretter skal det nok bli andre boller dersom noen kan bevise at de andre selskapene er noe bedre...


Email The President
Her kan du maile presidenten av USA.


Global Exchange Nike Campaign
Enda en side som hamrer løs på Nike. Ikke det at de ikke fortjener all den pepperen de kan få, men det må da finne andre og jævligere firmaer der ute?


Guuam.org
Uvurdelig info om de sentralasiatiske republikkene. Alt om politikk, turisme, infrastruktur og økonomi. Meget matnyttig for de som har tenkt seg dit.


Human Rights in China
Uavhengig orgnisasjon som jobber for menneskerettigheter i verdens største diktatur. I Kina har individet fremdeles ikke så mye han skulle ha sagt.


Human Rights Watch
Disse folkene fortjener all mulig støtte. De følger med i alt som foregår på kloden og påpeker ethvert brudd på menneskerettighetene uansett hvor de blir begått.


Ivar Johansens nettside
Eneste Oslopolitiker/bystyremedlem med egen nettside.


Lenins Mausoleum
Kul side. Her får sosialismens virkelige museumsvokterne boltre seg uhemmet. Eller hva sier du til lydopptak av Lenins stemme og video av Stalin?


McSpotlight.org
Jeg liker ikke de tørre, kjipe karbisburgerne til McDonalds likevel, Burger King er bare sååå mye bedre.


NAACP.org
"National Association for the Advancement of Colored People" er USA`s største og sansynligvis eldste menneskerettighetsorganisasjon. Har holdt på i 91 år, og er enda ikke ferdig med jobben.


National Black Radical Congress
I disse Shaft-tider kan det være på sin plass å presentere National Black Radical Congress. Av en eller annen grunn får jeg det for meg at her er det mye ull og lite sau.


Nativeweb.org
Dette beviser at alt er mulig på internet. En database om og for indianere og indiansk kultur på hele det amerikanske kontinent. Drevet av Laila Holtet fra Oslo. Hva gir du meg...


Norsk Forum For Sør-Asia
Norsk forum for Sør-Asia. Hverken mer eller mindre.


Norsk nettsenter for radikal aktivitet
Sosialistisk nettsted som har et noe radikalt (eller sinnsykt konservativt?) syn på det meste. WeWantARevolustion-kind`a`like.


Pen.org
De aller fleste har vel forhåpentligvis hørt om PEN? De som ikke har hørt om dem kan lese og lære her.


Peta-online.org
PETA er ikke de mest militante dyrevernere der ute, men de bør få komme til ordet uansett. Det er en grunn til at man får kjøpt burger for en tier hos McDonalds vet du.


Republikanska Foreningen
Monarkiet står kanskje ikke så sterkt i Sverige som vi tidligere har trodd.


Stratfor .com
Stratfor er en webside drevet av et privat etteretningsfirma fra Austin, Texas. De lever av å forsyne private og offentlige instanser med følsom informasjon. CIA i privatutgave med andre ord.


Tony`s Index
For alle oss som elsker en god konspirasjonsteori, er dette en gullgruve. Og for de av dere som ikke tror at noen i hele verden kan være så slemme mot hverandre, Wake up.


Ungeren.dk
Danmarks svar på Blitz skulle jeg mene. De er i hvert fall like seige og uregjerlige som sine meningsfeller i Piletredet. Engasjert ungdom er i seg selv mangelvare og alle som tenker selv er en resurs.


World Organization Against Torture
Viktig sak. World Organization Against Torture jobber mot menneskehetens dypest inngrodde ondskap, nemlig viljen til å påføre andre levende vesener smerte.


annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish