Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
SniffingSkriv ut Utskrift
Muntlig fremføring om hvordan man sniffer. Bruksmåter!
Bokmål - AnnetForfatter: Anonym

Sniffestoffer foreligger i væskeform, men pustes inn som gass. Det er produkter som inneholder løsemidler og aerosoler som er de vanligste sniffestoffene. Aerosoler er partikler eller dråper som svever i lufta.

 

For eksempel i spraybokser og på bensinstasjoner, lim og lakk, de finnes nesten over alt. Noen stoffer inhaleres gjennom nesen, det vil si at du trekker den ned i lungene. Stoffene finner du på mange plasser. Væsken helles som regel på en klut hvor den fordamper raskt. Dampen pustes oftest inn gjennom både nese og munn. Noen holder en plastpose rundt kluten for å utnytte mest mulig av dampen. Eventuelt helles væsken direkte i posen, eller man trer en større pose delvis over hodet. I slike tilfeller kan konsentrasjonen av løsemidlet i innåndingsluften bli meget høy. Heldigvis er det stadig flere produkter som tilsettes stoffer slik at de blir uegnet til å sniffe. Lynol er for eksempel ikke lenger sniffbart, og forsøk vil medføre sterk svie og irritasjon i halsen.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish