Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Nancy DrewSkriv ut Utskrift

Kort anmeldelse av filmen om detektiven Nancy Drew.

Nynorsk - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:Filmen er bygd opp på ein veldig spennande situasjon samtidig som hovudpersonen er veldig rolig og sjølvsikker. Kamera vinklane i filmen er veldig bra, det er også kameraføringa. Miljøet rundt alle personane er veldig tilpasset til rollane, så miljøet er ikkje noko vondt å sei om. Lyden i filmen er veldig bra tilpasset til forholda i filmen. Lys er bra lyst opp spesielt når det er dag, lyset blir senka om kvelden og man får ein koselig stemning i seg. Fargen i filmen er veldig original og bra, den e veldig sterk og alt er klart. Klippinga i filmen er nesten helt perfekt, og eg e sikker på at alt e godt gjennomtenkt.

 

Hovudpersonen i filmen heter Nancy Drew, hun er litt gammaldags men samtidig velkledd, hun e ein veldig god og avslappa skodespelar med et sjølvsikkert uttrykk. Denne type film er ein god film som du kan få lyst til å sjå opp te fleire gongar.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish