Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Nettregler uten vettSkriv ut Utskrift
Et referat av "Nettregler uten vett" av Petter Bae.
Bokmål - ReferatForfatter:Jeg skal skrive om ”Nettregler uten vett”. Denne artikkelen ble skrevet av Petter Bae Brandtzæg, teksten stod i aftenposten, tirsdag 21. oktober 2008. Artikkelen tar opp om nettreglene nettvett har laget, at dem er mangelfulle, upresise og liten grad dynamiske i forhold til den medieutviklingen vi står oppe i. Dette er en artikkel som Petter Bae prøver å få frem hvor viktig det faktisk er at nettreglene må gjøre reglene mer presise.

 

Han mener anonymitet er farlig på internett fordi sannsynligheten for at man kommer borti pedofile når man er anonym er større. Dette viser Petters forskning på nett og nettsamfunnsbruk. Nettreglene skal lære barna og deres foreldre om hvordan man skal forholde seg til internett. Da må nettvett få gjort reglene så presist som mulig. De burde også fjerne regelen om anonymitet og at man ikke kan publisere bilder av seg selv på internett.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish