Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
A Child Called "It" by Dave PelzerSkriv ut Utskrift
Anmeldelse av boken "A Child Called It" av Dave Pelzer. En ubehagelig rørende bok.
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Dave Pelzer

“A CHILD CALLED IT”

Biografi - 222 sider

Egmont Hjemmets Bokforlag A/S

 

Vi følger Dave, som er utsatt for barnemisshandling på det sterkeste, gjennom de atten første årene av hans liv. Han skildrer forferdelige hendelser fra hjemmet, og vi får et innblikk i hans tanker og følelser. Hans psykopatiske mor slår han, sulter han, stikker han med kniv og ber han legge seg på en varm ovn. Moren viser ingen form for kjærlighet ovenfor sin yngste sønn, og etterhvert slutter hun å bruke navnet hans, men kaller han i stedet “gutten” eller “det”. Dette er bare noen av de mange grusome tingene Dave opplever hjemme.

 

Da barnevernet griper inn, er Dave blitt ti år, og er ødelagt både fysisk og psykisk. Nå må han tilpasse seg forskjellige fosterhjem.

 

At boken er skrevet gjennom et barns øyne og at den innholder så mange brutale skildringer, gjør at boken er mer levende. Den er skrevet med et barns ord, og vokabularet gjennspeiler alder og kunnskap i den aktuelle alderen.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
“A Child Called It” annbefalles på det sterkeste! En uforglemmelig bok om en av de verste barnemisshandligssakene som er kjent i Californias historie. En bok som bringer fram de sterkeste følelsene i deg. Den vil gjøre deg redd, opprørt, lei, sint og ikke minst sjokkert. En sterk, rørende bok du virkelig burde få med deg!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish