Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Min KUH-loggSkriv ut Utskrift
Min KUH-logg. Den er veldig bra.
Nynorsk - AnnetForfatter:


Da vi startet opp i høst hadde jeg satt meg et mål. At det ikke skulle være noe å si på innsatsen min i timene. Der føler jeg at jeg har lykkes. At jeg har hatt god innsats i alle timer kan ingen benekte.

 

Første gang skulle vi lage en kollasj. Jeg følte det gikk veldig bra, og fikk karakteren 5-, noe jeg er veldig fornøyd med. Deretter var det forside. I fjor ble jeg nok så skuffet, da jeg fikk 3, så jeg bestemte meg for å rette opp den karakteren. I motsetning til i fjor, da jeg ikke kladdet, kladdet jeg i år. Jeg jobbet veldig mye med den hjemme, og fikk deretter karakteren 4+. Det er jeg også veldig fornøyd med.

 

Etter det var det strikking. Jeg var borte 2-3 ganger, og har derfor ikke fått jobbet så mye med det. Først var jeg i en time en halv skoletime eller noe sånt, på grunn av at jeg var borte den første delen av dagen. Jeg fikk ikke begynt med strikkingen da. Gangen etter det var det leire. Er det noe jeg virkelig ikke liker, er det å jobbe med leire. Men jeg bestemte meg også denne gangen at det skulle ikke være noe å si på innsatsen min. Jeg ble ganske fornøyd med figuren, tross alt er jeg veldig dårlig til slikt. Jeg dekorerte den litt. Neste gang var jeg borte igjen. Jeg kan bare huske at jeg var på tekstil maks en gang før jul, etter leire. Da fikk så vidt begynt med strikkingen. Den gangen etter jul fikk jeg gjort ganske mye, og var omtrent halvveis med pannebåndet jeg skulle lage. Resten gjorde jeg hjemme.

 

Dett var dett.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish