Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Respektløst!Skriv ut Utskrift
Et innlegg mot hijab i politiet.
Bokmål - LeserinnleggForfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Se for deg at to personer har startet en konflikt mellom seg på en pub i Oslo, den ene er muslim og den andre jøde. Hvordan skulle en muslimsk politibetjent med slør surret rundt nepa si klart å løse det på riktig måte? Hun hadde selvfølgelig vært på muslimen sin side.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

I Storbritannia er det tillat med hijab i politiet. Norges regjering burde undersøkt litt om hvordan De har håndtert bruken av skaut. Da kunne vi fått eventuelle svar på om vi også kunne ha innført noe liknende. Regjeringen hadde ingen anelse om hva det ville føre til og hvordan. De var alt for uvitende i denne saken og burde på forhånd gjort seg klar over hvordan andre land sine hijabproblemer var og funnet egne løsninger, som passet til demokratiet, for så å innføre. Det gjorde de jo selvfølgelig ikke.

 

Jeg føler meg irritert over at muslimer kommer hit og tror at det er vi om skal integrere oss i deres kultur, enn at de bare tilpasser seg etter hvordan det faktisk er. Etter hvert begynner noen, som har bodd i Norge og fått seg norsk statsborgerskap, å endre på reglene våre. De bør heller respektere Norges demokrati, men det er for så vidt greit at de har flyktet fra sitt krigsherjete land for å bo her i Norge.

 

Vi har et politi her som prøver så godt de kan for å holde orden og de unngår også problemer og løser opp i dem. Norge bør ikke islamisere seg etter muslimene sine behov. Hvis en muslim har så utrolig lyst til å bli politi, så bør hun tilpasse seg reglene for å bli det. For det er ingen menneskerett! Det flerkulturelle samfunnet vårt blir ikke mer flerkulturelt om det godtas å bruke hijab til uniformen. Snarere er det et bevis på at samfunnet vårt har mislyktes. Islam skal kunne integrere seg i demokratiet vårt, ikke motsatt! For det er etterspørselen om hijab som har skapt kaoset.

 

I korpsuniformer er det ikke tillat å gå med en slik ”norsk sløyfe” festet til dressjakka på nasjonaldagen, selv om mange gjør det. Da kan det hvert fall ikke innføres hijab i politiet. Hvis det skjer, forkynner den norske stat islam. Som jeg mener blir diskriminering. Da måtte de i tillegg for eksempel innføre samelue også, noe som ville sett helt forferdelig ut. Til slutt kan jeg minne om at det er et ganske så lite fåtall som ville latt seg brukt skaut i politiuniformen eller andre uniformer.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish