Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Løp, dumme menneskje, løp.Skriv ut Utskrift
Leserbrev.
Nynorsk - AnnetForfatter:


Eg leiste ein artikkel her om dagen. Ein indresant artikkel. Det var om ein kenguru som gjekk til angrep . Kor ofte skjer d, tenkja eg. Ikkje ofte fant eg ut. Kvifor ikkje? Har de ingen meiningar? Dette var nok ein kenguru med meiningar ja. Denne eine kenguruen med meiningar klarte aleine å stifta ein lov i eit helt land. Loven som sa at man ikkje kan skada ein kenguru sjølv om den truar deg. Hadde kenguruane hatt ein nokså lur hjerne ville de ha skjønt at de nå var klare til å ta over Australia for alvor. Vi er alle glad for at kenguruar ikkje er lure.

 

Denne kenguruen er eit svar på kvifor så mange blir kriminelle i dagens samfunn. Ein kenguru måtte dø for at denne loven skulle bli vedtatt. Lovar blir ikkje laget før man beviser at man trenger dei. Kenguruane trengte denne loven og sendte denne stakkars bestikklige kenguruen inn i flammen. Det eg prøvar å si er at på ein underlig måte trenger vi kriminelle. Vi trenger noen mindre lure menneskjer som vi sendar inn i samfunnet for å tøye grenser heilt ut til de blir lovar. Det er det vi trengar ; færre grenser, fleire lovar. I steden for å hata kriminelle ,burde vi heller sette pris på dei. Man trenger ikkje mange av dei, men noen har vi nød for. La dei dumme stakkarane løpa rundt å gjøre jævelskap så fort som mulig. Slik at vi slippar å leve i ein verden som ventar på at mobbing blir ein dødsstraff og at spytting på offentlig gate blir fengsel. Løp, kenguru, løp! Løp og mobb! Løp, og spytt!

 

Du tenkjar sikkert at eg er ein tulling idiot fordi utan kriminelle ville vi ikkje trengt lover, men der trur eg du tar feil. For utan lover ville vi alle vært kriminelle.

 

”Ein kenguru”

 

Jonas S. Jansen
Kilde: Fantasiannonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish