Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
VennskapSkriv ut Utskrift
En liten fortelling om et vennskap som blir satt på prøve.
Bokmål - FortellingForfatter: Anonym


Det er et par kilometer fra Oslo, den vakre byen med et fint og et fargerik naturlandskap. Sommer er et vakkert årstid med grønt natur. I denne byen bodde det 2 gutter som var bestevenner som het Petter og Marius.

 

Siden de bodde nær hverandre gikk de på samme skole g spilte fotball sammen. Begge to respekterte hverandre. De støttet hverandre når de var i vanskelige situasjoner. Dagene gikk og vennskapet mellom vennene var mer knytter til hverandre.

 

I det nye skoleåret begynte det en ny gutt i klassen dems, som het Thomas. Thomas så nysgjerrig rundt i klasserommet. Læreren plasserte Thomas ved siden av Petter. I begynnelsen virket han grei.

 

Siden Petter og Thomas satt siden av hverandre hang de mye sammen, og ble gode venner. Den tiden Petter brukte med Marius var liten. Etter hvert skjønte Marius at Petter hadde fått en ny venn. Marius ble lei seg. Han hadde ingen å være med. Heller ingen som støttet han.

 

Thomas begynte å mobbe Marius og være slem mot ham. Han forstette i et par dager. Petter begynte å tenke om Marius. Han synes synd på han. Petter sa at Thomas skulle slutte med mobbinga og det gjorde han. Tilslutt ble Petter og Marius gode venner.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish