Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Vampyrsuksess etter TwilightSkriv ut Utskrift
Bokanmeldelse av "House of Night", eller "Utemmet" på norsk, en vampyrserie skrevet av P. C. Cast og datteren Kristin Cast.
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Tittel: House of Night – Utemmet

Forfatter: P. C. og Kristin Cast

Nasjonalitet: USA

Utgivelsesår: 2008

Norsk utgave: 2010

Forlag: Cappelen Damm

Sidetall: 367

 

Forfatterne har skrevet blant annet:

Merket

Bedratt

Utvalgt

Jaget

Fristet                       

+ Fler

 

Detter en den 4. boken av seks som er oversatt på norsk. Serien handler om 17 år gamle Zoey Redbird som blir merket til å bli vampyryngling. Hun blir flyttet til vampyrskolen House of Night og har spesielle evner som gudinnen Nyx (nattens gudinne) har gitt henne. Hun har fått tilknytning til alle de fem elementene; ild, vann, luft, jord og ånd.

 

Hele serien er sammenhengende og man må ha neste bok klar når du er på slutten av den du leser nå. Den er veldig lett å komme inn i og står fint skrevet gjennom hele boken. Det er noe som skjer hele tiden og man kan nesten ikke legge fra seg boken. Bøkene er veldig lette å lese selv om de kan virke litt lange for noen. De er spennende og du blir lett hekta. Jeg vil anbefale denne serien for det gir et annet syn på vampyrer.

 

Det som er litt dumt er at ikke alle bøkene er på norsk ennå, så du må enten lese de på engelsk eller smøre deg inn med tålmodighet.

 

Det er veldig gode skildringer og forfatterne er veldig flinke med å skrive på en forstålig måte som er enkel å skjønne.

 

Serien passer for jenter fra alderen 11 til 30 år, og gutter fra 12 til 17 år.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish