Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
"Elixir" av Hilary DuffSkriv ut Utskrift
En bokanmeldelse av debutromanen fra den amerikanske sangeren og skuespilleren, Hilary Duff.
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Boka handler om ei jente som heter Clea. Hun er 17 år, og hennes største lidenskap er fotografering. Hennes beste venner er livvakten, Ben og venninnen, Rayna. Moren hennes er en kjent politiker fra DC Washington, og faren hennes er en berømt kirurg. Under en misjonsreise, forsvinner faren til Clea. Etter den mystiske forsvinningen av faren, opptrer det uvirkelige ting i bildene hun har tatt. En mann dukker opp i alle bildene, samt i drømmene hennes.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Når Clea og Ben drar på en oppdagelsesreise til Asia for å lete etter faren hennes, møter hun plutselig på Sage som er mannen som opptrer i bildene og drømmene hennes. Hun finner fort ut at han har en forbindelse med faren, og etter hvert forsvinningen hans. Det som virket som det helt uvirkelige, ble plutselig til virkelighet.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Personlig vurdering:

De første tre kapitlene synes jeg var veldig vanskelig å komme igjennom, fordi handlingen var veldig intetsigende. Etter hvert så kommer handlingen seg veldig mye, og man blir plutselig utrolig oppslukt av historien og hva som kommer til å skje med Clea og Sage. Jeg tror at grunnen til at det gikk veldig tregt i starten var fordi at det skulle bygge seg opp mer og mer, noe som det heldigvis gjorde.

 

Boka er fortalt i 1.person- man ser det fra Clea sin synsvinkel. Jeg følte at jeg fikk en mer nærmere tilknytning til fortellingen og hvordan hun følte det til en hver tid.

 

Alt i alt, så synes jeg boka var kjempebra! Selv om boka ikke var så bra i starten, så bygde det seg opp til en veldig unik fortelling, så jeg gir terningkast 5 av 6. Det kommer faktisk en oppfølger kalt Devoted, som ble gitt ut 11.oktober 2011.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish