Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
FlaksSkriv ut Utskrift
Hva er flaks?
Nynorsk - EssayForfatter:Kva er flaks? Er alt flaks? Finns flaks i det heile tatt? Menneske definer flaks på forskjellig måte. Pessimistar seiar det er flaks viss du kommer deg til jobben utan å bli overkjørt. Dei fleste er einige om at det er flaks å vinne i lotto. Flaks er svært subjektivt og vil varier med korleis du sjå på det. Ein som vinn i lotto vil si det er flaks at han vant. Ein statistikkar vil si det ikkje var flaks at nokon vant, nokon måtte jo trekk vinnarloddet.

 

Kanskje det er lettare å definere uflaks. Brekk man handleddet i ei sykkelulykke er det uflaks viss man har sykla same strekninga 100 gangar før. Kan man si at flaks er det motsette av uflaks?

 

Eit anna interessant spørjemål er om det går ann å leve heile livet utan å oppleve uflaks. Det måtte i så fall vera ein fiktiv person. Kanskje fettaren til Donald, fetter Anton?
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish