Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
KonfirmasjonstaleSkriv ut Utskrift
Konfirmasjonstale skrevet i 9. trinn.
Bokmål - AnnetForfatter:


Kjære mor og far, kjære gjester velkommen skal dere ha!

 

Først vil jeg benytte anledningen til å takke alle som kunne komme på min store dag. Takk for alle de fine gavene jeg har fått.

 

Jeg ønsker å takke mine foreldre som satte meg til verden, og gav meg en fin barndom fylt av omsorg og kjærlighet. Takk for at dere har stilt opp for meg i alle år, og jeg kan ikke si annet enn at dere har vært de beste foreldrene en kan ønske seg. Om jeg var slem i blant, så fikk jeg alltid tilgivelse. Jeg håper at dere vil fortsette og støtte meg i fremtiden.

 

Jeg vil også benytte anledningen til å takke mine søskenbarn. Vi har alle sammen gode minner sammen fra barndommen. Vi har utviklet et godt og sterkt familiebånd som jeg håper vil vare livet ut.

 

Idag er en stor dag i livet mitt. Jeg nærmer meg ungdomsårene med mange nye spennende utfordringer. Jeg håper på at jeg bare velger riktige veier hele tiden. At jeg en dag blir en ordentlig mann i fremtiden. Jeg kan sikkert trenge mange gode råd på veien både bra familie og venner. Uansett hvor jeg går vil jeg bestandig huske veien hjem når jeg trenger å få en varm klem.

 

Til slutt vil jeg en gang til si takk til alle sammen som er med her i dag og bidrar til en fin og minnerik konfirmasjonsdag for meg!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish