Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Mystisk drukningSkriv ut Utskrift
Nyhetsartikkelen handler om noen ungdommer som blir drept av en hai i Spania.
Bokmål - ArtikkelForfatter: Anonym
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


På to dager har fire mennesker blitt borte på en av de mest populære strendene i nord i Spania, Cap Negret. Livredderne tør ikke å lete etter dem og politiet har få kommentarer til saken.

 

Mandag kveld, 7. november, klokka 19.37, meldte familien Fernandez deres 17 år gamle datter, Diana, forsvunnet til politiet. De fortalte at hun hadde vært på stranda med noen venner, og at hun aldri kom hjem igjen. Dagen etter skjedde det noe lignende. Tre tenåringsgutter som var på samme strand, ble plutselig borte i følge et vitne.  

 

– Jeg så at de parkerte syklene sine like ved stranda og gikk mot vannet, når jeg kjørte forbi flere timer etter var syklene fortsatt der men det var ingen på stranda, sa vitnet i et intervju med CNN i Spania. Disse tre guttene er ikke blitt meldt savnet, og ingen vet hvem de er. Politiet søker etter flere vitner.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Cap Negret i Spania.

 

- Vi så dem bli spist

Tirsdag kveld dykket to spesialtrente dykkere i havet i håp om å finne de savnede. Etter flere timers arbeid ble letingen avbrutt og stranda stengt. Senere i politiavhør har de forklart at de så en hai som spiste noe som lignet på et menneske.

 

Det spanske politiet er tilbakeholdne i saken, og har kommentert det slik: – Det er utenkelig at noe slikt kan ha skjedd, denne stranden har aldri hatt haier, sa politimann Carlos. Politiet holder alle mulighetene åpne og etterforsker saken som mistenkelig forsvinning.

 

Familien som har mistet datteren, er fortvilet og vet ikke helt hva de skal tro om saken.

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Rett etter at dykkerne kom opp fra vannet.

 

Lokalbefolkningen er i sorg

Helt siden de mystiske forsvinningene har folk kommet for å tenne lys og legge blomster ved stranden. Dianas skolekamerater og venner prøver å samle inn penger for å leie en undervannsbåt for å kunne lete etter Diana og de tre andre guttene, selv om det er nesten ingen sjanse på å finne dem i livet.

 

Aggressive haier er et tilbakevendende problem

Marine forskere fra universitet i Madrid mener at det er fullt mulig at haier dukker opp på nye steder og kan oppføre seg aggressivt mot mennesker. Senest i fjor har det skjedd noe lignende i Egypt hvor det ble drept og skadet flere turister, som var på badeferie i Det Røde Havet.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Egyptiske myndigheter tror denne haien kan ha stått bak ett av angrepene på turister i Egypt.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish