Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Et barnSkriv ut Utskrift
Skildring av et barn langs gaten.
Bokmål - AnnetForfatter:


Et barn. Små skitne føtter mot en ujevn asfalt, slitt av naturens krefter, som har laget et lite hull under den brune barnehuden.

 

Tynne hender henger slapt langs siden på den lille kroppen, iført en slitt t-trøye, skitten etter for mange dagers bruk. Den gjennomborende følelsen av beskyttelse. Bare et barn.

 

Oppover langs halsen, tydelige sener, og ryggraden som strekker seg opp i nakken og forsvinner inn i svarte små krøller som omkranser hode, kan tydelig sees gjennom stram hud. Skuldrene er senket, bare en muskel er spent i barnets kropp. Magen står litt ut, vitner om lite mat og dårlig tilgang på nødvendig næring. Kan jeg beskytte deg?

 

Øynene så dype, kinnene så hule.. hvordan skal du klare deg da lille venn? Slik er guds ubarmhjertige nåde. Er du ikke sterk, kan du ikke leve, du dør.. døden er ingen skummel frende, men for å nå den skal ingen nåde deg, ingen. Nåde et barn?

 

Billioner velsignelser på en gang, bare et barn, jeg elsker deg. Barnet mitt. En muskel er spent i den brune barnehuden. Smilet.. kan du hjelpe meg? Hallo.. jeg er bare et barn.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish