Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Farlig skoleveiSkriv ut Utskrift

Et leserinnlegg jeg har skrevet på skolen.

Karakter: 5

Bokmål - LeserinnleggForfatter:


Jeg bor på Varmbobakkan (Melhus). For nesten et år siden raste litt av skoleveien min ut. Det jeg lurer på er: når skal kommunen gjøre noe? Skal de vente til det raser mere? Eller til det skjer en ulykke der det kanskje går menneskeliv tapt? Alt de gjorde når det raste var å sette ut noen bukker. Nesten hver dag kjører det skolebusser og lastebiler der samt mange personbiler. Hva gjør kommunen hvis noen er så uheldig at de kjører utenfor?

 

Akkurat nå er det bare der det har rast, men blir det ikke gjort noe mere tror jeg nok det kommer til å rase mer. Allerede nå finnes det jo mange sprekker oppover hele veien.

 

Det finnes mange plasser i kommunen der veien er dårlig, ikke bare der jeg bor. For eksempel når du kommer av Gimsebrua mot Melhus sentrum er mange hull i veien. Det finnes også mange hull i veien som går mot Karivollen. Jeg skjønner ikke hvorfor de voksne skal betale veiavgift, når det ser ut som om ingen ting blir gjort.

 

Håper de som er ansvarlige for min skolevei kan svare meg.

 

Jente (13)
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish