Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Idrettsglede vs. SATSSkriv ut Utskrift
Leserinnlegg om hvorfor velge idrett i steden for SATS.
Bokmål - AnnetForfatter:


Du som leser dette bør tenke over din livssituasjon. Er du fornøyd med livet ditt slik det er?? Mangler du overskudd og sosiale aktiviteter? Føler du deg truffen av desse påstandene så vet eg resepten for deg. Den fungerer på meg og gjør heilt sikkert det samme på deg. Du må starte å trene. Eg vet at du trener på SATS, men gir dette deg glede og sosialt felleskap eller er det bare blodslit som du føler du må gjennomføre fordi du tenker på helsa og framtiden.

 

For å være heilt ærlig. Har du noen gang truffet ein hyggelig samtalepartner som du ennå har kontakt med på SATS? Nei, det var det eg trudde. Kvifor ikkje melde deg inn i eit idrettslag?? Det har eg ikkje tid til tenker du vel, men ta deg tid. Det vil du heilt sikkert ikkje angre på. Det har aldri eg gjort iallefall. Tenk alle gledene som følger med det å være medlem av eit idrettslag. Det er jo selvfølgelig stor idrettsglede, gleden av å drive den aktuelle idretten. Men det viktigste av alt er at du får treffe nye mennesker som er interessert i det samme som deg og som du kan binde sterke sosiale bånd med og som du kan ha kontakt med resten av livet. Dette opplever du helt sikkert ikkje på SATS. Det skal eg vedde dette papiret du leser dette leserinnlegget på at du ville gjort. Men du tenker kanskje at så lenge eg er fornøyd med kroppen min og har godt med overskudd så er eg fornøyd. Ok, det kan eg være enig med, men kvifor ikkje ha det gøy i samme slengen. Du er vel ikkje dum? Du ville vel heller valgt å kjøpe to biler for ein enn ein for to.

 

På samme måte bør du tenke når du skal velge dine treningsmetoder. Du vil vel heller jogge i lag med eit idrettslag, altså ein gjeng med kamerater, i Sandtangen eller tørke ut i eit skittent SATS lokal fylt med oppblåste, overaldrede pyntedokker med stramme SATS thights som overlater lite, nesten ingenting til tilfeldighetene. Viss eg hadde vært deg ville iallefall valget vært enkelt. Det bør det vel være for deg også! Eller???

 

Innlegget er skrevet av ein ”idrettsentusiast”!!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish