Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Avril LavigneSkriv ut Utskrift
Biografi om Avril Lavigne.
Bokmål - TemaoppgaveForfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.


 

Avril Lavigne en ” skater – punk” og et vilt barn. Og en av de få som vant folks hjerte med sin oppførsel og stemme da hun var rundt to år gammel. Hun var et barn som ikke kunne sitte stille i klassen, men som hadde selvtillit nok til å ta helt av, helt alene. Avril var et barn som ville ha oppmerksomhet.

 

Avril startet sin karriere da hun bare var 17 år gammel. Hun hadde alt som trengtes for å bli stjerne, på sine egne bestemmelser ”Jeg ska l ut og bare være meg selv. Jeg skriver det jeg føler, og bryr meg aldri om hva de andre sier eller tenker” sier hun ”Jeg  skal kle meg som meg, jeg skal oppføre meg som meg selv og jeg skal synge som meg.”

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Det er akkurat det Avril gjør i sin første album ”let go” med en krystall klar stemme, og tekster med skikkelig jentete stil. Sangen   ”Anything But Ordinary”  er en sang som vil rocke vær eneste sjel, mens hennes første singel ”complicated” er en veldig enkel sang. Gjennom sangen ”I’m With You”  ber Avril om forbindelse, som reflekterer tilbake på hennes mer følsomme side. I sangene ”Losing Grip” og ”Unwanted” skriver hun modig om hvordan det er å bli avslått og forrådet. Men så finnes det sanger som ”Mobile” og ”My World” som beskriver Avrils opplevelser ”Jeg har den perfekte mulighet til å oppfylle mine drømmer. Jeg er overalt, flyr her og der, går gjennom nye ting hver dag.” forklarer hun ”Det er min livs stil, men jeg ville aldri ha hatt et normalt liv, da hadde jeg bare kjedet meg.”

 

Som barn kunne Avril begynne å synge hvor som helst, når som helst. Hun sang i kirka, på høytider, på tivolier og på talent konkurranser.

Avril Lavigne ble oppdaget av Arista Records.

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

 

På en tur til NYC  fanget hun oppmerksomheten til Antonio ”LA” Reid. Og Avril fikk en kontrakt med Arista. Da Avril var 16 år gammel, flyttet hun til Manhattan og begynte å jobbe med hennes første CD. ”Jeg elsker å skrive” forteller Avril ”Når jeg blir lei meg, og trenger å bli kvitt det, går jeg til gitaren min. Jeg føler som om gitaren min er min terapeut.”

 

I New York begynte Avril å jobbe med veldig talentfulle mennesker, men hun følte at det ikke gikk så bra ”Sangene representerte ikke meg.” sier Avril. ”Så begynte de å snakke om å la andre folk skrive for meg, men jeg måtte skrive selv, jeg måtte lage min egen musikk selv.” Selv om alt var veldig stress, ga Avril aldri opp! Men i stedet reiste hun til Los Angeles. Der fikk hun den starten hun trengte.

 

Der møtte hun produsent/sangforfatteren Cliff Magness. Avril likte virkelig å jobbe med han, slik forteller hun det ”Han forstod meg virkelig, og lot meg gjøre akkurat det jeg ville.” Sangene til let go begynte å poppe  ut. Avril kunne ikke være lykkeligere på den måten som hennes album ble. ”I dette året har jeg virkelig blitt en skriver.” forteller hun.

Nå som albumet hennes er ferdig, kan hun ikke vente til å gå ut å synge. ”Jeg vil rocke verden, jeg vil at folk skal vite at min musikk er sann og ærlig. Det kom fra hjertet mitt.”

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Men dette var det første året hennes. Nå har hun allerede kommet med en ny singel ”Falling Down.”  til det nye albumet sitt. Avril gleder seg like mye til gi ut det nye albumet som hun gledet seg til den første.

 

 

Kilde: http://www.allavril.com/biography.shtml
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish