Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Maud AngelicaSkriv ut Utskrift
Et kåseri om Maud Angelica og Kongehuset.
Bokmål - KåseriForfatter:


Mange ble forskrekket da den stakkars, gamle prinsessa vår pressa ut en liten, tomatlignende klatt, og forskrekkelsen ble ikke mindre da de fant ut at den lille jenta skulle hete Maud Angelica.

 

Noen har ventet lenge på Maud Angelica, andre har vært likegyldig, og noen har rett og slett bare gitt faen. Jeg er en av dem. For jeg synes lite om det norske kongehus. Vi kan jo blant annet nevne Harald – som står med den ene foten i grava, og Sonja - som bruker hundretusenvis av våre skattepenger for å se godt ut. For ikke å glemme stakkars Mette Marit som bare er et ”uskyldig” narkovrak som var så heldig med å få svar på kontaktannonsen i VG.

 

Vil nå lille Maud Angelica, datter av en poet, og det fremtidige mobbeoffer, ta styringen over landet vårt? Eller blir det den lille linselusa, Marius? Dette er spørsmål som vil stå ubesvart i mange år, og vi vil nok være vitne til utallige kamper disse stakkars småungene vil kjempe seg i mellom om å komme til makten.

 

Og hadde jeg vært Maud Angelica ville jeg sett frem til en dyster tid. En tid hvor folket ikke vet om de vil ha henne, eller la henne få samme skjebne som Mette-Marit. Den stakkars, rusavhengige jenta fikk jo prinsen og halve kongeriket.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish