Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Elevens valgSkriv ut Utskrift

Rapport fra elevens valg på 8. trinn.

Bokmål - RapportForfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Til: Sola ungdomsskole

Fra: Helle 8a

Sak: Rapport fra elevens valg på 8. trinn

Tid: 25.02.04 – 27.02.04

 

Alle i 8. og 9. klasse skulle ha elevens valg de tre siste dagene før vinterferien.

 

På onsdag og torsdag skulle vi holde på med noe som vi var interessert i, en hobby. På fredagen kunne vi bli med en av foreldrene våre på arbeidsplassen, og hjelpe de med noe lett arbeid.

 

Onsdag:

Da var jeg hos farmor og farfar, og skulle hjelpe dem med å lære seg å bruke PC’en. Jeg håpet at de skulle bli flinke med dette. De hadde nettopp fått sin første PC. Siden ingen av dem hadde rørt en PC før, måtte jeg begynne med å lære dem å skru på PC’en.

Etterpå lærte jeg dem å skrive på datamaskinen, lage mapper, finne fram til spill, innstallere spill, lage invitasjoner og en gjesteliste på Exel. På slutten av dagen ble de faktisk ganske flinke!

 

Torsdag:

Da var jeg på far sin arbeidsplass, og så hvordan han jobbet. Fikk først en liten omvisning der han var og så satte vi i gang med å jobbe.

Jeg skulle scanne inn mange dokumenter, slik at de kunne få en oversikt over alle serie-nummerene som var på noen verktøy, og legge det inn på en Internettside.

 

Fredag:

Fortsatte å scanne inn dokumenter som skulle være til Internettsiden. Jeg ble ferdig med det. Så skulle far på et møte, så jeg satt og sorterte noen papirer.

 

Jeg synes egentlig ikke at det var så veldig kjekt, fordi det ikke var så mye jeg kunne gjøre på jobben til far. Grunnen til dette er nok at vi er litt for unge til å få gjøre større og mer spennende oppgaver.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish