Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
"Kabalmysteriet" (J. Gaarder)Skriv ut Utskrift

Anmeldelse (og anbefaling) av Jostein Gaarders "Kabalmysteriet".

Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter: Anonym
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Tittel: Kabalmysteriet

Forfatter: Jostein Gaarder

Utgitt: 1990

 

Vi følger Hans Thomas og faren fra Arendal som skal gjennom Europa for å finne moren. På veien treffer de på en mystisk mann på grensa til Sveits. Hvorfor gidde mannen en lupe til Hans Thomas?

 

Det viser seg at mannen ikke er den de trur han er. Dette ser ut til å være den merkeligste å Mystiske sommerferien til Hans Thomas. Men hvordan kan alle historiene henge sammen. Og hva er det med bakeren i Dolf og alle fiskene, jokeren, brusen men ikke mins denne mystiske boka. Og hva har denne boka med 1790 å gjøre? Hvordan kom en hel kortstokk seg inn her i historien.

 

I denne boken viser virkelig Jostein Gaarder hvor stor fantasi han har. Han binder sammen fantasi, virkelighet, eventyr på en fantastisk måte. Boken er spennende og mystisk fra begynnelse til slutt jeg klarte ikke legge den fra meg. Faren til Hans Thomas er filosof og forteller altid historier rundt i Europa.

 

Vi får høre historie på alle plassene faren vil stoppe rundt i Europa. Jeg likte denne boken kjempe godt og kjenne 5 andre i alle aldre og som har lest denne boka og 5 av 5 likte boken kjempe godt. Det eneste jeg ikke likte so godt var slutten av boka men ellers så var boka helt fantastisk. Les boka og du kjønner hva jeg mener

 

Den har fått flere priser, blant annet Kulturdepartementets pris og Norsk litteraturkritikerlags pris for beste barne- og ungdomsbok i 1990.

 

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Helt klart en 6'er!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish