Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Støtt kreftforeningen - Spar penger!Skriv ut Utskrift
Reportasjeartikkel.
Bokmål - ArtikkelForfatter:


Trondheim(VG): Den endelige ”alt i alt” måten, hvor du både kan spare penger, og støtte en god veldedig organisasjon. Merkur Norge AS’ ansatte selger rabatthefter til støttemedlemmer, hvor du kan tjene mange tusen kroner.

 

Foreningen Kampen mot Kreft ønsker å øke sine inntekter, og har kommet med en idé det er vanskelig å si nei til. Forslaget går ut på at bedrifter får gratis reklame og markedsføring mot å gi en rabatt til støttemedlemmene av foreningen.

 

Noe av pengene går til kreftsyke og deres nærmeste så de skal få en bedre hverdag, mens det aller meste går til forskning.

 

Merkur Norge AS planlegger og gjennomfører fakturering, salg, og markedsføring på vegne av foreningen.

 

Produktsinformasjon

Produktene som blir solgt er tre forskjellige ”pakker”, hvor pakke nr. 1 er et verdihefte som koster kr. 60,- per mnd. Et slikt verdihefte inneholder sentrale avtaler på for eksempel Netcom, Forbrukerkraft, Ventelo, Rainbow hotellene osv, hvor du får forskjellige prosentrabatter. På for eksempel Forbrukerkraft får du en garanti på at du får de 5 billigste strømprisene av 60 landsomfattende strømleverandører, mens på Netcom får du 50% billigere avgift på SMS og ringetid.

 

Pakke nr. 2, er et gullhefte/bilhefte som koster 250,- kr hvis du kjøper med et verdihefte i tillegg. I et gullhefte får du 10 ting til huset som gir minst 10.000 kroner i rabatt. Du får et gavekort fra bla. En elektriker, snekker, murer, maler, glassmester, eiendomsmegler, på 1000,- . Bilheftet tilbyr 5 ting til bilen som gir minst 2.500 kroner i rabatt. Du får gavekort av en verdi av 500,- fra Bilverksted, Bilrekvisita, Bilglass reparatør, Dekk bytte selskap og Bilrengjøring.

 

Pakke nr. 3, er et gullhefte eller bilhefte uten verdiheftet, og koster 500,- kr.

 

Om Merkur Norge AS

- Merkur Norge AS er et salgsselskap som tar salgsoppdrag på vegne av oppdragsgivere. Vi representerer oppdragsgiveren i markedet via direkte oppsøkende salg og salg fra Stands. Selskapet ble stiftet i 1997, og i 2003 hadde vi et overskudd på 3 millioner kroner. Vi har til nå 71 medarbeidere, og håper på mange flere, sier Victor Nassar, styreformann i Merkur Norge AS.

 

Det er en bedrift drevet av salgskompetanse, teknologi og innovative fremgangmåter. Man jobber i team på 3 personer og får tett oppfølging fra salgsleder. Det er et ungt og sosialt arbeidsmiljø.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish