Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Penger i skolen!Skriv ut Utskrift
Et kort leserinnlegg om pengebruket i skolen.
Bokmål - LeserinnleggForfatter: AnonymKan skolene virkelig kreve så mye penger av elevene som de gjør? For det første så krever de jo at vi må betale flere tusen kroner for skolebøker og skolematerieller, og ikke nok med det så forlanger de at vi skal klare å betale for skoleturer også. Det er helt i orden at de har slike turer i skolene, men at de skal være obligatoriske og at man får fravær hvis man ikke blir med, blir rett og slett for dumt.

 

Greit nok at videregående er en frivillig skolegang, men de burde likevel ta hensyn til folk med dårlig økonomi. Det finnes faktisk folk som ikke får stipend, som likevel sliter med økonomien sin hjemme. Når skolene først planlegger slike turer burde de tenke på et annet alternativ også, slik at de som ikke har mulighet til å være med på skoleturer som koster penger slipper og få fravær.

 

Dette er faktisk ganske alvorlig og skolene burde virkelig begynne å tenke litt over saken.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish