Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
TidSkriv ut Utskrift
Filosoferende tekst om tiden.
Bokmål - EssayForfatter:Jeg stiller meg selv spørsmålet hva er tid? Tid kan du jo ikke se. Bare 24 timer i et døgn, hvorfor ikke 30? Det er litt rart når du har det gøy, så raser tiden fra deg. Men når du kjeder deg går tiden sakte ”tik takk” lissom. Jeg spør noen hva er tid? Noen kikker rart på meg eller noen sier ”Tid er penger”. Hvis jeg kunne stanse tiden eller fange den og putte den i min videomaskin. Kunne jeg da spøle tilbake i tid som min egen lille tidsmaskin?. Jeg filosoferer også på om når begynte tiden? Når ble vi til? Vil tiden for oss mennesker gå ut?

 

”Tiden gikk fra meg” er det noen som sa. Hvordan kan tiden gå fra noen? ”Din tid er over” hva skjer når min tid er over? Vil den være over? Hva hvis jeg kunne reise tilbake i tid og dra å se når tiden var til. Da ville jeg jo bli sett på som en gud. Men kan noen i hele verden gjemme seg for tiden? Leke gjemsel med tiden? Hvem ville da tape? Trenger vi tid? Hva er tid? Carte Diem - Grip dagen.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish