Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Min største fryktSkriv ut Utskrift
Vi har alle en frykt. Her har jeg skrevet om min.
Bokmål - EssayForfatter: Anonym


Min største frykt er kvikksand. Da mener jeg ikke amindelig synkende sand- selv om det er skremmende nok i seg selv. Nei, da mener jeg det å prøve å komme seg over noe, men ikke å klare det. Det at man kjemper som en gal for å klare det, men at det bare resulterer i at man bare synker dypere. Det å ikke komme seg videre, fordi man har satt seg fast på vegen. Det å ikke få til noe annet enn å stå stille. Det å være avhengi av andres hjelp for å komme seg opp. Det å vite at du snart vil drukne i problemet fordi ingen hjelper deg. Det å kjempe så hardt, men allikevel bare synke dypere, helt til man til slutt har tatt seg sand over hodet. Det er min største frykt.

 

I en fotballkamp er det viktig å holde hodet kaldt, som det også er om man en dag skulle sette benene fast i kvikksand. Det er viktig å prøve å løse oppgavene sammen, og ikke prøve å vinne kampen alene. Men om man så desperat vil vinne nettopp denne fotballkampen, kan det fort bli vanskelig å sende fra seg ballen om man ikke vet at spilleren som får den klarer å da den imot.

 

I arbeidslivet er det viktig å komme seg videre. Derfor er jeg redd for problemer som kan stoppe eller hindre meg i å gå dit jeg vil. Et problem som holder meg igjen, slik at jeg ikke kommer videre i arbeidslivet, kan være et handikapp, eller noe lignende.

 

Det å ikke komme seg videre i livet er noe jeg ikke har veldig lyst til å oppleve. Det er kanskje derfor jeg har kvikksand som min største frykt. Jeg har opplevd å få sand over hodet før, men det er antagelig ikke så mange som har gjort det.

 

Mennesker som sitter fast i et problem eller et handikapp, er de menneskene jeg synes mest synd på. Kanskje spesielt de som er født i kvikksand.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish