Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Den helt perfekte verdenenSkriv ut Utskrift
Tanker om en helt perfekt verden hvor alt er perfekt.
Bokmål - EssayForfatter:


Det jeg skal fortelle om nå er en helt perfekt verden med helt perfekte innbyggere som har helt perfekte hus med helt perfekt innredning. I denne helt perfekte verdenen kan ingenting uperfekt hende eller ingen uperfekte personer kan komme inn. Derfor er det mange som ønsker å bo i denne helt perfekte verdenen med helt perfekte innbyggere som har helt perfekte hus med helt perfekt innredning. Vi skal ta en litt nærmere titt på denne underlige, merkelige, perfekte verdenen.

 

Vi vil gå inn i et helt normalt, perfekt hus der det sitter en helt perfekt dame som har en helt perfekt familie. Innredningen er helt perfekt, og rensligheten er perfekt. Er dette mulig? Vi ønsker å gå inn på et av damens perfekte barn. Hun har helt perfekt hår, helt perfekt kropp, helt perfekte klær og helt perfekt utseende. Alt hun gjør er helt perfekt. Vi bestemmer oss, vi skal ha en enda nærmere titt på denne helt perfekte jenta.

 

Vi følger henne gjennom natten. Hun har helt perfekte drømmer, helt perfekt snorking og en helt perfekt natt. Er dette virkelig mulig? Vi følger denne helt perfekte jenta på vei til skolen også. Hun går helt perfekt, og har helt perfekt kondis. Så legger vi oss merke en ting. En veldig stor ting. Den helt perfekte jenta har uperfekte venner! Uperfekt! Det passer ikke inn i denne perfekte verdenen! Så gjør den helt perfekte jenta noe uperfekt hun også. Akkurat som om ingen legger merke til det. Hun biter negler! Og..og.. Hun peller seg i nesa! Dette er rett og slett ikke perfekt! Er det vel? Så undres vi en ting.. hvis dette hadde vært en helt perfekt verden hvor ingen uperfekte kan slippe inn, da hadde jo ikke vi sluppet inn. Det betyr en ting, det finnes ingen helt perfekt verden! Det finnes ingen helt perfekte mennesker som har helt perfekte hus med helt perfekt innredning! Så klart det ikke gjør det, gjør det vel?
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish