Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Super-LangbeinSkriv ut Utskrift

Oppgave om en av Andebys største helter.

Bokmål - ArtikkelForfatter:


Super Langbein ble ”født” i 1965, i serien ”Super Goof meets the Phatom Blot”, men ble i Norge først sett i 1967, nr 23 i Donald Duck & Co. Super Langbein er Langbein med superpeanøtter. Superpeanøttene blir dyrket i hagen til Langbein. Når han spiser disse kan han fly og får superstyrke, teleskopsyn og superhørsel. Også blir han nesten smart.

 

Langbein gjemmer nøttene i hatten, noe som gjør at flere har spist nøttene. Dette har fått et merkelig resultat. Det merkeligste var nok super Fant, som straffet alle som stjal bein. Det er også kjempemerkelig at selv ikke Mikke Mus som er en mesterdetektiv ikke klarer å avsløre at Super Langbein egentlig er bare Langbein. Siden Super Langbein er Langbein med superpeanøtter har han de samme slektningene: Sønnen Max, nevøen Ferdinand og masse onkler og av og til en kusine. Som Super Langbein har han ingen kjæreste. Langbein/ Super Langbein bor i et rimelig falleferdig hus med ustelt hage, skjevt gulv, et tak som lekker, stappfull garasje og et loft som er fullt av mange spennende kofferter. Som dere sikkert har skjønt er Super Langbein en super helt på lik linje med Fantonald. Han spiller trekkspill, og redder Andeby fra tyver og naturkatastrofer. Super Langbein er iført rødt, nuppete flanellsundertøy med SL på brystet og blå kappe.

 

Super Langbein på andre språk:

Svensk: Stål-Långben
Dansk: Super-Mule
Finsk: Superhessu
Engelsk: Super Goof
Tysk: Supergoof
Italiensk: Super Pippo
Portugisisk: Superpateta
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish