Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
AnnaSkriv ut Utskrift

Kort historie om ei sterk jente.

Bokmål - FortellingForfatter:


Hun er den eldste og sterkeste i klassen. Men ikke særlig pen, håret er både guttete og flokete. Men samtidig er hun den mest populære jenta i klassen. Men det er nok bare fordi hun er sterk. Det merket alle klassekameratene da hun tok en 9 klassing.

 

Det var en svær gutt som het Per. Han var en godt beryktet mobber og mobbet for det meste yngre årlige. Første skole dag så hun per mobbe en 8klassing som het Kjell Magne. Han mobbet nok bare fordi han brukte briller og hadde dysleksi. Kjell Magne hadde en Eldre bror som var funksjonshemmet. Kjell Magne hadde heller ingen venner.

 

Men når hun så at Per mobbet Kjell Magne og gjemte ranselen hans og kalte han brilleslange så var det nok. Hun tålte ikke å se på Per som mobbet alle så hun bestemte seg for å rydde opp. Så mitt uti friminuttet på en fredag tok hun og løftet Per med inn til rektor og fortalte hvordan han hadde vært med de andre elevene.

 

Etter det respekterte Per hun. Han hadde fått både brev med hjem og parade så han mobbet ikke en sjel mer. Han ble faktisk venn med Kjell Magne. De snakket samen hvert friminutt.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish