Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
"Eggg" av Stein Erik LundeSkriv ut Utskrift

En bokrapport om romanen "Eggg" av Stein Erik Lunde.

Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Stein Erik Lunde ble født i Oslo 1953 og oppvokst i Bærum. Senere har han utdannet seg til lærer. Den første boken hans var en kriminalroman som het ingenting ruster, sammen med Harald Skjønsberg.

I 1998 kom boken Eggg som er en veldig humoristisk bok.

 

Eggg er en bok som handler om en gutt som heter Gilbert og han tåler ikke egg. Gilbert har nettopp flyttet til det stede han bor på nå så han har ikke så mange venner, men han har en som heter Trond. Gilbert er også forelsket i en jente som heter Line, og de blir kjærester litt ut i boken.

 

En dag skal han på besøk til tanten sin, fordi moren og faren skal i et selskap. Tanten er en ufyselig, gammel, rar dame som Gilbert kaller en drage. Vær gang hun lager mat til Gilbert pleier hun og ha oppe i ekstra mye egg, og da må jo han selvfølgelig kaste opp. En dag bestemmer han seg for å lage en vakker hevn.

 

Hovedpersonene er vel Gilbert, Trond, Line og Tanten til Gilbert. Bipersoner Veronika, pappa, mamma, vennene hans og mødrene dems, de som jobber på McDonalds.

 

Handlingen foregår mest hjemme, hos Gilbert. Fortelleren er Gilbert selv.

 

Det jeg synes om boken: boken er jo ganske humoristisk, kanskje litt ekkel. Den er kort og lett å lese. Det er en del beskrivelser, så man får vite ganske mye.

<bilde>

Logg inn for å se bildet
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish