Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Harry Potter og mysteriekammeretSkriv ut Utskrift
Kort og greit sammendrag av boka.
Bokmål - ReferatForfatter:


Harry potter har bursdag hjemme i hekkveien 4.på besøk kom en husnisse med navn Noldus og fortalte Harry at hvis han drar til Galtvort ville grusomme ting skje. Dette brydde Harry seg ikke om for ingenting kunne stoppe han for å dra fra Dumling familien.

 

På Galtvort finner Gulla Wiltersen en merkelig dagbok. Og like etterpå er det noen som har åpnet Mysterie kammeret og det begynner å skje fæle ting på Galtvort som at umagiske elever blir forsteinet. Situasjonen blir ikke noe bedre når rektor Humlesnurr blir fratatt stillingen og Hermine Grang blir forsteinet. Da Gulla Wiltersen blir kidnappet ned i mysterie kammeret, For den skrytefulle læreren Gulmedal Gyldenprix i oppgave av de andre lærerne å dra ned i mysterie kammeret for og hente Gulla . Dermed drar Harry og Ronny til Gyldendal for å hjelpe han, men når det viser seg at Gyldendal er i ferd med å rømme så tvinger Harry og Ronny han med seg for å finne åpningen. De drar til spøkelset Stønne Stina som ble drept av

 

Monsteret i mysteriekammeret, for å spørre henne om hun vet hvor åpningen til mysteriekammeret er. Når de finner åpningen drar de ned i mysteriekammeret for å redde Gulla Wiltersen.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish