Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
"Detektiv Jennie McGrady - Uten spor" av Patricia H. RushfordSkriv ut Utskrift
Dette er en bokrapport om den femte delen av Jennie McGrady-serien.
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter:


Tittel:

Detektiv Jennie McGrady - Uten Spor

 

Forfatter:

Patricia H. Rushford

 

Fakta:

Boken Detektiv Jennie McGrady er skrevet av Patricia H. Rushford. Boka ble gitt ut i 2000 av Hermon Forlag AS Den er oversatt av Gunhild S. Jensen. Boka har ingen illustrasjoner og er på 160 sider.

 

Handling:

Jennie McGradys stormfulle liv dreier seg om en gutt: hennes fem år gamle bror, Nick. Men da han og en lekekamerat en kveld plutselig forsvinner sporløst, faller verden sammen for hennes føtter. Alle i familien tror at han er kidnappet og drept, men Jennie har fremdeles et lite håp om at han er ser ute et sted. Når familien ikke orker å lete mer, finner Jennie ut at hun må lete på egenhånd etter sin elskede bror Nick. Etter noen dager finner Jennie den nye valpen til Nick såret og skadd under en busk. Hva kan da ha skjedd med Nick? Grepet av panikk og i kamp mot tiden, begynner Jennie en mørk og farefull ferd…

 

Personbeskrivelser:

Doug Reed: har brukt mye av sitt liv på å bli kvitt sitt eget rykte. Han har nylig flyttet til et nytt sted, og med en ny jobb er det mulighet for at han kan la fortiden ligge. Men Jennie McGrady kjenner rullebladet hans og det er ikke akkuratt lite.

 

Anne Stuart: er en dame som tilsynelatende har alt: et perfekt hjem, en god mann og en søt liten jente. Da datteren hennes forsvinner og Jennie finner Anne såret og skamslått, begynner den vonde sannheten å komme fram, bit for bit…

 

Budskap:

Jeg mener Patricia H. Rushford har et budskap i boken sin. Det er at man alltid skal ha et lite håp, og aldri gi opp så fort. Et eksempel fra boka: ”Hør her. Vi snakker om Nick. Jeg gir ikke opp så lenge det er en sjanse for at vi finner ham”

 

Min mening om boken:

Boken begynner rett på det spennende. Når du har begynt og lese er det ikke mulig å legge den fra seg. Jeg leste denne boken på en dag. Det er en kristen bok, og er den er nr. 5 av 12 seier. Boken kan inneholde små ordfeil. Den var mest spennende i slutten, det jeg likte best av hele boken. Patricia H. Pushford skriver ofte tankene til Jennie, slik ungdommer ofte tenker. Hun skriver med innlevelse, humor, og spenning. Boken passer ikke for små unger, for det er mange vanskelige ord, og det er ikke skrevet for barn. Jeg tror denne boken passer for ungdommer fra 12 og oppover.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish