Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
"Stormbreaker" av Anthony HorowitzSkriv ut Utskrift
Bokmelding av boken "Stormbreaker" skrevet av Anthony Horowitz.
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter: Anonym


Anthony Horowitz

233 sider

Utgitt på N.W. Damm & Søn AS 2003/2004

ISBN 82-995864-8-8

 

” Alex Rider – du er aldri for ung til å dø …”

 

Livet til tenåringen Alex Rider blir snudd på hodet da hans onkel og verge dør under mystiske omstendigheter, den 14 år gamle gutten blir tvangsrekruttert til det britiske M16. Alex får bekreftet mistanken om at onkelen ikke var helt som alle andre; nå må Alex følge i onkelens fotspor og fullføre oppdraget som førte til onkelens død. Alex forandres fra en helt vanlig gutt til superagent på bare få dager, etter å ha deltatt på Fallskjermjegerenes beinharde trening. Utrustet med spesaldesignet agentutstyr, blir Alex sendt ut på sitt første oppdrag.

 

Boka er den første av i alt fire Alex Rider bøker.Ei utrolig spennende bok, en av de som man ikke klarer å legge fra seg. Dette er ei bok full av action og spenning. Boken er lett å sette seg inn i, og forfatteren skriver på en sånn måte at du føler du er tistede i historien, noe jeg likte veldig godt. Historien starter lett, og utvikler seg til å bli det som jeg vil kalle en ”James Bond” historie, bare med en 14 år gammel gutt. Selv om denne boken inneholder en god posjon fantasi, er den realistisk og virkelighetsnær. Passer for de fleste i alderen 10 – 15, spesielt godt for de som ikke leser så mye, boken er lettlest og enkel og forstå. Gleder meg til å lese oppfølgerene!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish