Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Det er galt å leSkriv ut Utskrift
Litt om når det er rett og galt å le.
Bokmål - EssayForfatter: AnonymGalt å le? Hvorfor skal det være galt? Det er jo noe av det morsomste man kan gjøre, i allefall med venner. Å høre hverandre flire. Så kommer det en latter, en latter vi ikke klarer å motstå. Vi flirer enda mere, mere enn i sted. Peker på personen og ler. Den utvalgte ler ikke så mye nå, men vi fortsetter. Vi flirer ikke med personen, men av. Der sitter vi og storskratter, og ingen legger til merke at personen går.

Er det galt å le?
Går vi tilbake igjen til når det er "lov" å le, så kan vi finne mye. F.eks når vi kjører berg-og-dalbane, og bare venter på at vi skal nå toppen. Det er artig! Vi hyler og ler når vi kjører ned det bratte stupet. Opp med armene og hyl! Når turen er over og menneske går ut a v vognene, så er det en gutt som snubler i trappa. Mange står rundt og ler, den lille ungen legger til merke til det. Han begynner å gråte og springer vekk.

Er det galt å le?
Ja, noen ganger så er det det.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish