Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Seksuell frigjøringSkriv ut Utskrift
Er vi seksuelt frigjorte i Norge?
Bokmål - AnnetForfatter:


Hvorfor er det viktig med seksuell frigjøring i Norge? Det er ikke en ordentlig seksuell frigjøring i Norge. Om ei jente som roter med opp til tre gutter på en fest, kan lett kallenavnet ”ludder” ligge i luften. Men heller er det ikke bra nok om ei jente ikke roter med noen. Da får ho tilnavnet prippen. Og hva er så frigjort med dette? Det er ikke stort. Seksuell frigjøring er jo at du skal kunne rote eller ha sex med de du vil, uten at andre skal ha noe å si på dette. Ei heller skal du bli kalt synder fordi du hadde sex med en fyr, og brukte kondom. Det er du selv som skal bestemme over ditt eget sexliv, for ikke å snakke om seksualitet.

 

Om din seksuelle legning er for eksempel homofili, skal ikke dette være noen vanskelig sak for det. Det skal kunne føles like herlig å ha en kjæreste av samme kjønn som deg, som at en heterofil skal ha en kjæreste av motsatte kjønn. Andres meninger skal ikke ha noe å si. Men er det sånn? Er det sånn at jenter skal bli kalt luddere om de har sex med dem de vil? Er det slik at ei jente som ønsker bruk av kondom under samleie skal kalles synder? Er det slik at lesbiske skal være redde for å komme ut av skapet fordi at de er såkalt ”annerledes?” Nei! Slik skal det ikke være. Nettopp derfor èr det viktig med seksuell frigjøring i Norge! For alle jenter skal ha rett over sin egen seksualitet. Den er ikke noe som skal styres av andre. For seksualiteten, den er din!
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish