Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Dragen Mohammad og de andreSkriv ut Utskrift
En fortelling med hendelser fra nåtid og fortid.
Bokmål - FortellingForfatter:


Kong Jan Tah Man var under angrep. Han var usikker på hvordan han skulle slå hans bror. De hadde større hær, og flere våpen. Årstallet er 900 f. Kr. Så hvordan i #¤&”/”!! Skal man klare å slå hans bror Pelle Dehn Bjelle. Jan logget på MSN og fikk med seg dragen Mohammad for å forsikre seg at han vinner mot Pelle, sin bror. Det var ganske så usikkert, for Mohammad sto som borte.

 

Plutselig slår noen inn porten i Sektor 2-G, men Jan har installert kameraer der heldigvis. Selvfølgelig er årstållet før Kristus, så derfor hadde de ikke pistoler og maskingevær og slikt, men Jan hadde heldigvis miner og granater. Og en pistol. Pelle og hæren var inne i stua til Jan nå, og Mohammad har ikke kommet enda. Det var fortsatt ganske usikkert. Å nei!!

 

Plutselig begynte Mohammad og prate med Jan, nå var det sikkert, ganske sikkert. Han sa han hadde vært på fotballtrening, og han skulle bare dusje før han kom. Men allerede før Jan rakk å prate, sto han som straks tilbake.

 

Pelle har revet ned alle bord og stoler nå. Jan hadde heldigvis kjøleskapet i 6. etasje. Hæren til Pelle sto og undret på hvor kjøleskapet var. Nok en overraskelse, Trond Kirkvaag hoppet fram som Skremmer’n og skremte 9 av 10 i hæren til Pelle, den som ikke døde var Chuck Norris. Han tålte ikke synet av Kirkvaag så han drepte han med ved å kaste en lettsykkel, et piano, et hus, en katt med skarpe klør, en metalldetektor, en sykkel og liket av Winston Churchill. Han trengte ikke å kaste alle de tingene, for han døde bare av lettsykkelen som kom først.

- Nå er jeg ferdig i dusjen, skal bare se ”The Simpsons” og ”Family Guy” før jeg kommer, kose påh (L) k9z puuzn :D

Jan var lei av å vente, tålmodigheten hans var nådd det høyeste nivå. Ojda, der sprakk den. Jan kasta pc’en i gulvet, trampa på den, hiver skapet over den og slenger den i metallveggen. Også logger han av MSN. Nå skal han drepe han selv, uten Mohammads hjelp.

 

Chuck Norris hopper plutselig inn gjennom vinduet. Han døde da han landet, heldigvis. Nei! Vent litt, Chuck Norris kan ikke dø! Åååja! Han bare teleporterte seg til en annen planet. Da kom Pelle også hoppende inn gjennom vinduet. Skal vi være venner, spurte han. Jan svarte ja, og drepte han ved å stikke en fotball i øre på han. Deretter stappa han en lekebil mellom nesa å skuldra hans, da døde han. Da kom endelig Mohammad.

- Hva skjer’a?

- Pelle har dævva.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish