Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Alex RiderSkriv ut Utskrift
Personbeskrivelse av Alex Rider, hovedpersonen i en serie med spenningsromaner skrevet av Anthony Horowitz.
Bokmål - ReferatForfatter:


Alex Rider er en 14 års gammel gutt som blir tvangsrekruttert til den britiske MI6 etter at han onkel dør på et mystisk vis.

 

Alex har en ganske velbygd atletisk kropp med kort hår og brune øyer. Noen av interessene hans er Chelsea FC og er en veldig ivrig idrettsmann. Alex er også veldig glad i forskjellige typer juice.

 

I Alex Riders sitt tidlige liv mister han foreldrene sine, dette skjer bare 5 måneder etter han blei født, de døde i et flykrasj. Alex sin onkel Ian Rider får forelderretten for lille Alex Rider, og sammen med Ian var han mange steder i Europa som Praha og Barcelona, han var også mange steder i Amerika som New York og San Diego. Under disse turene fikk han mange nye erfaringer som han bruker i spion livet sitt som for eksempel klatring, surfing, riding og karate. Han kan også et par språk som spansk, fransk og tysk, han kan noen små linjer i italiensk også.

 

Etter Ian sin død er det vakten Jack Starbright som blir hans verge.

 

Det er etter Ian sin død han blir med i MI6, han er egentlig ganske sårbar når man tenker over det for han får ikke lov til og ha noen former for våpen på seg, men det er alltid en eller annen som sniker med seg ett eller annet han bruker som våpen som for eksempel bedøvelsespistoler.

 

Anthony Horowitz har skrevet bøkene om Alex rider, bøkene som Alex Rider er hovedperson er:

 • Stormbreaker
 • Point Blanc
 • Skeleton Key
 • Eagle Strike
 • Scorpia
 • Ark Angel
 • Snake Head
 •  

  Jeg har lest Stormbreaker og Point Blanc slev og synes det er spennende bøker om Alex sitt liv.
  annonse
  Kontakt oss  

  © 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
  Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
  Publiseringsløsning: SRM Publish