Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Om bare fremtiden kunne bli slik, eller ikke?Skriv ut Utskrift
En liten tekst om fremtiden. Får vi en fremtid hvor narkotikamisbrukere ødelegger alt teknologisk utstyr, og det meste av dyrelivet er utdødd?
Bokmål - Analyse/tolkningForfatter:Jeg tror jeg kommer til å fikse høyteknologiske pc-er og stell. Ja, og hele kloden er dekket med narkotika og stoff.. Så alle er blitt gale og jeg må gå og fikse pc-er som er blitt ødelagt av heroinmisbrukere. Alle heroinmisbrukere har sine teknikker til å ødelagge pc-er, kameraer, tv-er og slikt, så i fremtiden tror jeg at jeg må fikse alle slags elektriske ting. Jeg tror at i fremtiden at alt som blir ødelagt av tekniske ting, blir ødelagt av 98% er narkomane.

 

I fremtiden tror jeg at jeg den 26. januar 2026 sitter og fisker på Akerbrygge, men får ikke noe fisk fordi alle har død ut på grunn av grovfiske. Om 30 år jakter jeg på elg, men får ikke noe som helst. Ser ikke engang et eneste dyr fordi de har dødd ut. Om 40 år så er jeg ute og måker snø.. men finner ikke noe snø fordi det har blitt alt for varmt til at det kommer snø (klimaforandring). Om 50 år så er jeg død på nm (et nettspill). Om 80 år da er jeg helt sikkert dau.
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish