Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
SjokoLadeFabRikkenSkriv ut Utskrift
Om en rosafarget fabrikk som lager sjokolade, chips, brus og andre gode ting.
Bokmål - FortellingForfatter: Anonym


Det var en gang en sjokoladefabrikk som het SjokoLadeFabRikken. Den lagde sjokolade, chips, champagnebrus og mange andre gode ting. Så den var ikke bare en sjokoladefabrikk. Den lagde mange andre godsaker også! Den lagde alt som var godt, og solgte det over hele verden.

 

Fabrikken var helt rosa. Alt inni den var også rosa. Til og med alle godsakene var rosa! De lagde masse rosa sjokolader. Men de smakte fortsatt sjokolade. Chipsen var også rosa. Men det smakte fortsatt chips. Til og med all brusen var rosa! Og det smakte fortsatt brus. Kakene, konfekten, saften, juicen og alt det andre var også knall rosa, men smakte fortsatt det samme.

 

Men egentlig hadde ingen av godsakene de lagde på SjokoLadeFabRikken egentlig smakt vanlig. De smakte enda bedre! Hvert menneske i verden kommer til å huske smaken hver dag resten av sitt liv. De kommer til å lengte etter den, og da vil de ha den smaken i munnen sin igjen. Derfor kjøper de masse godsaker fra SjokoLadeFabRikken.

 

Etter en uke har de blitt avhengige, bruker alle pengene sine på godsakene fra SjokoLadeFabRikken, og da blir de fattige. Da blir de uteliggere, får ingen penger og dør. Kanskje det ikke var så lurt å smake på godsakene fra SjokoLadeFabRikken allikevel?
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish