Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
UnoSkriv ut Utskrift
Filmanmeldelse av den norske filmen "Uno".
Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter: Anonym
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Regi: Aksel Henni

Med: Aksel Henni, Nicolai Cleve Broch, Bjørn Floberg, Liv Bernhoft Osa, Espen Juul Kristiansen.

Kategori: Norsk drama

 

Aksel Henni har laget en meget gripende, realistisk og spennende film som går over alle forventninger til norsk film. Filmen tar for seg Oslos narkotikamiljø, eller om man vil kalle det Oslos bakgater. Filmens spenning og drama gir en god filmfølelse som man forventer av et drama. Filmens utførelse og helhet gir et gripende og fantastisk følelse av at den er norsk.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

Filmen følger David(Henni) og hans hektiske hverdager. Sammen med hans kompis Morten(Cleve Broch) jobber de på et treningsstudio som driver med ulovlig handel med byens stoffmafia. De to blir passivt medskyldig og involvert på hver sin måte. Livene deres forandres totalt etter at politiet har en razzia på treningsstudioet deres. Med en døende far, tyster David på en av kameratene for å ta et siste farvel med faren, som han ikke rekker. Etter dette går alle hans såkalte ”venner” imot han, og David må klare seg på egen hånd. Med en mongoloid lillebror og en enslig men tøff mor, må han være varsom for ikke å miste familien også. David innser hva slags miljø han har havnet i og er villig til å gjøre alt for å komme seg ut av det og redde familien.

David er rett og slett på feil sted til feil tid.

 

På grunn av den realistiske og fantastiske innlevelsen i filmen får den terningkast

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish