Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Vannkvaliteten i Liastua-pyttenSkriv ut Utskrift

Rapport fra tur til en liten dam.

Bokmål - RapportForfatter:
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Utstyrliste:
- Termometer
- plansje over dyrearter
- bok med over planter
- lupe
- hov
- pH-papir
- glassbeholder til å samle smådyr i

 

Beskrivelse av fremgangsmåte:

Vi ble delt inn i småe grupper og vi fikk utstyr og et ark vi skulle skrive på. Det vi gjorde bare var fange noe dyr, og se på vannet. Også måle grader i lufta og i vannet. Vannet var grumsete og skitten. Vi gikk bare rundt innsjøet og så på, og svarte spørsmål. Det tok ikke langt tid å se på innsjøet. Og fanget noe smådyr(vannløper,frosk o.s.v). Det var ikke så mye å gjøre tenker jeg.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Resultater:

Vi klarte og svare på alle spørsmålene. Og fanget 6 smådyr, kanskje det er mer. Og innsjøet var myrvann. Som jeg sa var vannet grumsete og det luktet litt, bare hvis du var nær innsjøet. Og vannnet var nøytralt og det var mye næringsalter i vannet. Temp i lufta var 13 grader og i vannet var det 10 grader. Det var ikke så mange planter rundt.

 

Konklusjon:

Det jeg lærte var at innsjø er et sted hvor det er vannet som har samlet seg eller en dam som også det kalles. Den får litt vann fra skog og rein, men vannet flytter aldri på seg. Og at vannet er grumsete i de småe innsjøer(det er mange i Norge).
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish