Startside
Sjangere

Oppgaver og stilerLaste opp stil
Legg inn din oppgave!
Jeg setter veldig stor pris på om dere gir et bidrag til denne siden, uansett sjanger eller språk. Alt fra større prosjekter til små tekster. Bare slik kan skolesiden bli bedre!
Legg inn oppgavepropaganda.net : Skole & Jobb
Lock, Stock and Two Smoking BarrelsSkriv ut Utskrift

Anmeldelse av filmen Lock Stock and Two Smoking Barrels.

Karakter: 5 (allmenn påbygging, VK2)

Bokmål - Anmeldelse (bok, film...)Forfatter: Anonym
Denne oppgaven inneholder bilder.
Logg inn via Facebook for å se dem.

Filmen handler kort fortalt om en kompisgjeng på fire (Ed, Tom, Soap og Bacon), som etter å ha blitt snytt i et kortspill, har havnet i pengetrøbbel. Det at de skylder den lokale forbryterkongen Harry the Butcher pengene, gjør ikke de eventuelle konsekvensene noe mildere. De er derfor villige til å gå lengre enn normalt for å skaffe pengene til veie.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet

 

Heldigvis er Eds naboer i gang med et digert kupp. De fire kompisene overhører naboens planer og får en ide. Ved en tilfeldighet, kommer de over to gamle rifler, og jakten på pengene kan begynne.

 

Denne hysterisk morsomme actionkomedien er en av nyere tiders største britiske publikumssuksesser. Filmen foregår på Londons verste Østkant, noe handlingen bærer tydelig preg av.

 

Filmens språk og voldsbruk, tilsier at den ikke passer for de aller yngste. Men dette er i aller høyeste grad en film for de som liker actionfylt humor.

 

<bilde>

Logg inn for å se bildet
annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish