Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
propaganda.net : Uteliv
: legg inn   : siste 10   : til start
Esmeralda
Musikk:
 • Pop / hit / listemusikk
 • House / Club / Techno
 • Prisnivå: Midt på treet
  Alder: 20 eller eldre
  Sted: Tønsberg
  Esmeralda ligger på Tønsbergs vakre bryggekant. Her vanker det alt fra oversminka 14 åringer til menn i overgangsalderen. På hverdagene er dette stedet en koselig og elegant restaurant, men i helgene forvandles den til en overfyllt loppekasse. Bra lokaler, men dårlig toaletttilbud.


  Hva synes folk om dette stedet?

  Fra: Ringshaug thugz 12/01/2000 - 21:15

  Ja, det toalettet får kun terningkast en.
  Men mye bra damer...og kåte er dem og, så dette stedet er absolutt å anbefale!

  Fra: kjell 11/11/2003 - 14:52

  Møkka sted!!!! Vaktene er anmeldt for vold, samt vol.....!!!! Trege og sure bartendere!!!

  Fra: Mojo 21/08/2004 - 02:22

  Det er fine doer oppe og ingen vakter har noen gang yppa med meg. Kanskje fordi jeg er gammel nok å kan oppføre meg, så til du trer ut av tenåringsrekkene og kan te deg blandt folk; hold deg hjemme. Sucka!

  Fra: Oslogutt 21/09/2004 - 21:54

  var der tilfeldigvis her en helg og syntes det var mye bråk, dårlig do tilbud og skeiv kjønnsfordeling. 75% gutter. oppe virka harry, men det var digg å site ute

  Fra: chanett 17/02/2005 - 12:48

  Fantastisk på sommeren!!!!

  Fra: Tuppa 06/04/2005 - 20:02

  Hei! Synes at musikken var dårlig, syremusikk og harry. Ikke så bra! Vi drakk en drink der som smakte skikkelig bensin. En med mynteblad og sukker i. Smakte skikkelig møkk.

  Fra: Sigmund 09/04/2005 - 00:53

  Dette er et sted hvor man sjekker opp og blir sjekket opp. Et sted man kan gå hvis man er desperat etter et knull. mange jenter som er lette på tråden der. dessuten finnes det ikke fjortisser der. vaktene er veldig strenger

  Fra: dj_darkstar 20/06/2005 - 19:49

  Esmeralda har jo liksom vært juvelen på brygga. En av de få som faktisk har tjent penger i utebransjen de siste åra. Det kan det hende de gjør fremdeles pga. dagåpen cafe/restaurant.MEN i helgene sliter de om dagen, særlig på fredagene. De har gjort forandringer der, og de er ikke så dumme, men det virker ikke som om det har trukket publikumet tilbake i de mengdene som var før. Nå er det Tiger Tiger som er det helt store. Gjenstår å se om de klarer å reise seg igjen, eller om dette er begynnelsen på slutten.

  Fra: dj_darkstar 20/06/2005 - 19:50

  Esmeralda har jo liksom vært juvelen på brygga. En av de få som faktisk har tjent penger i utebransjen de siste åra. Det kan det hende de gjør fremdeles pga. dagåpen cafe/restaurant.MEN i helgene sliter de om dagen, særlig på fredagene. De har gjort forandringer der, og de er ikke så dumme, men det virker ikke som om det har trukket publikumet tilbake i de mengdene som var før. Nå er det Tiger Tiger som er det helt store. Gjenstår å se om de klarer å reise seg igjen, eller om dette er begynnelsen på slutten.

  Fra: oslojenter 19/07/2005 - 01:20

  dritfett utested med bra musikk og sinnssykt mange fine gutter!absolutt å anbefale:)

  Fra: kim 10/08/2008 - 18:39

  He he, dette stedet funker som fy enda.
  Beste stedet i byen og laaaange køer, fine damer og garantert folk hele døgnet

  Fra: Ordensvakt024 02/12/2016 - 04:23

  Absolutt å anbefale. Restaurant på dagtid, bar på kvelds/natttid og nattklubb på fredager og lørdager med flink staff. Bra uformelle servitører som tar vare på deg. Bartendere som er alltid blide og er klare for å lage deg det du ønsker. Rydd som sørger for å fjerne de tome glassene/flaskene. Ordensvakter som legger stor vekt på service, alltid klare til å hjelpe og sørge for din og vår trygghet. En god og flink DJ som tilpasser musikken for publikum og ikke minst gi deg en flott opplevelse. Han tar også imot ønsker. Lokalet har også en liten dansegulv som ofte blir dominert av forskjellige folk fra alle årene.

  Dette er mitt favoritt sted i Tønsberg. Er du ordentlig, kan jeg garantere deg en flott og fantastisk opplevelse.

  Legg inn en kommentar om utestedet du også! 
  Navn eller nick:
  Mail (valgfritt):
  Din kommentar:

  Din hjelp
  For at utelivsguiden skal vokse seg større, trenger vi din hjelp for at den skal gjøre nettopp det. Vi setter derfor umåtelig stor pris på dersom du foreslår et nytt utested.


  propaganda.net :
  The Crisis of Credit Visualized
  The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


  The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.

  propaganda.net :
  Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


  Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

  >> les hele saken >>


  Norges kommende humortrio byr på mange morsomme videoklipp!
  Bevæpnet med britisk sans for humor, teaterutdannelse, en ivrig regissør og en enorm entusiasme er det ingenting som kan stoppe dem. Og takket være YouTube og Daria – ikke engang en kjip kringkastingssjef.
  >> les hele saken >>


  Søk etter passende sommerjobb!
  Daria.no satt mål av seg å gjøre det lett for ungdom å finne arbeid der de bor. Tjenesten er gratis for både arbeidstaker og arbeidsgiver og har fokus på jobber som ikke krever formell kompetanse.

  Ved å lage en online CV gjør du det lett for arbeidsgivere å finne nettopp deg når de jakter på ungdom til sine sommerjobber.

  Lag CV
  Besøk Daria Jobb  Fra skolebenk til bølgebrus
  I sommer får ungdom over hele landet muligheten til å surfe seg gjennom ferien i den idylliske naturen på Stad.
  >> les hele saken >>

  propaganda.net :
  Legg inn ditt yndlingsutested!

  Vi har startet jobben med å rydde opp i utelivsguiden vår. I den forbindelse ber vi deg legge inn ditt yndlingsutested. Hvor liker du å ferdes? Fortell oss!  Katalogen du ikke trenger
  Nei, vi snakker ikke om IKEA-katalogen, men derimot Telefonkatalogen. Bare én av fire slår opp et telefonnummer i papirutgaven av telefonkatalogen.
  - Dette er et gammeldags, unyttig produkt som skader miljøet, sier Sverre A. Stakkestad i Naturvernforbundet til Aftenbladet.no

  >> les hele saken >>


  Sirkel - Gratis norsk film på nett!
  Tro det eller ei: Noen ganger er den berømte lunsjen gratis. "Sirkel" er en norsk spillefilm som nå er lagt ut på nettet til gratis nedlastning. Fullt lovlig. Vi tar en nærmere titt på den.
  >> les hele saken >>


  Hvor går grensen for rasisme?
  Sony får på pukkelen for sin reklamekampanje for sin kommende PSP, der de har satt en sort og en hvit kvinne til å "slåss" mot hverandre. Men må alt sees på som rasisme? Kan vi ikke for en gangs skyld bare si at det er kule og spennende bilder?
  >> les hele saken >>

  propaganda.net :
  Hvor er ditt ynglingsted i Syden?
  Smaken er som baken, men hvor er DITT favorittreisemål? Og hva vektlegger du? Festing, mat, kultur eller andre opplevelser? Og hvorfor liker du akkurat DITT favorittsted?
  >> les hele saken >>


  Tjene penger på å knipse bilder?
  Internett åpner for stadig nye forretningsmuligheter. Flere nettsteder tilbyr nå å formidle bildene du knipser til nettsteder, magasiner og andre som treger flotte fotos. Du vil motta provisjon (det vil si deler av inntekten fra salget), men er dette noe du burde begynne med? Hva må til og hvem gjør egentlig jobben? Vi ser på saken.
  >> les hele saken >>


  Har du noen kule linker til oss?
  Vi har nå gått gjennom NettGuiden vår som i aller høyeste grad trengte en finpuss. Flere hundre døde lenker ble slettet og et par hundre nye lagt til. Men vi er ikke helt fornøyd. Har DU noen kule nettadresser andre burde vite om?
  Legg dem inn her!  Sexy drinker
  Å kunne varte opp med en eksotisk drink er absolutt ett godt sjekketriks, og er også en garantert suksess på vorspiel om sommeren. Noen av disse kan greit mixes opp til noen liter i en punsj bolle, for å virkelig dra i gang en fest...

  (oppskrifter på blant andre "Sex on the beach", "Slow Screw", "Flaming Lover" og "Tasty Oragasm"...)

  >> les hele saken >>
  annonse
  Kontakt oss  

  © 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
  Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
  Publiseringsløsning: SRM Publish